Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağdatspor farklı kazandı! “7-0”

Süper Amatör Lig B Grubu ilk hafta maçında Bağdatspor, Doğantepespor’u 7-0 mağlup etti ve ilk hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Amatör Lig B

MAÇ İLK YARIDA BİTTİ!

Cephanelik Stadı’nda oynanan maçın 16. dakikasında savunma arkasına atılan topu yakalayan Anıl Kabil kaleci Ömer Yılmaz’ın üstünden aşırdığı topu filelerle buluşturdu. 33’te soldan gelişen atakta Eray, ceza sahasına yerden orta yaptı. Bu kez Kerem Gülmez topu kaleci Ömer’in yanından ağlara gönderdi. 35’te yine Eray defans arkasına topla birlikte sarktı ve yanındaki Kerem’e topu çıkardı, Kerem de boş kaleye topu yuvarladı. Kerem, 39’da kendisinin üçüncü takımının 4. golünü attı ve ilk yarı 4-0 sona erdi.

ÜST ÜSTE GOLLER

52’de Batınay’ın yaptığı ortada Gökalp topu göğsü ile kontrol etti ve şık bir vuruşla skoru 5-0’a getirdi. 75’te Bedirhan’ın yaptığı ortada Kerem ayağının içi ile fileleri gördü ve farkı 6’ya çıkardı. 77’de dakikada Doğantepe’nin kazandığı penaltıyı Eren Şahin kullandı ancak Eren’in penaltısında top direğinin üstünden dışarıya çıktı. 86’da ceza sahasına giren İlker Varol düşürüldü ve Bağdat penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Bedirhan kaleci Ömer Yılmaz’ın sağından topu filelere gönderdi ve maç da 7-0 sona erdi.

TAM 30 GOL

İlk haftanın diğer maçlarında Kullar evinde Kandıra’yı 4-2, Eşmespor, Beylikbağı’nı 5-3, Çayırova Menderes de Yeniyalı Barbaros’u 7-0 mağlup etti. Çekişmeli geçen maçlarda Arslanbey Gençlerbirliği ile Suadiye arasında gol sesi çıkmadı, Bekirdere ile Kavaklı da 1-1 berabere kaldı. İlk haftada fileler tam 30 kez havalanırken maçları izleyenler gole doydu.