BAHAR 13. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Bahar Yeni Bölüm Fragmanı Bahar Şoke Eden Karar! Bahar Son Fragman

Bahar 13 bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başladı. Salı günleri yeni bölümü yayınlanan Bahar son bölüm Aziz Uras'ın bir anlık hatası bir cana mal oldu. Bir yandan Rengin bir yandan Selim ile uğraşan Timur, oğlu Aziz Uras'ın hatasını üzerine aldı. İşte Show TV Bahar yeni bölüm fragmanı..

BAHAR 13. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Bahar Yeni Bölüm Fragmanı Bahar Şoke Eden Karar! Bahar Son Fragman

Show TV ekranının en çok izlenen yapımlarından Bahar dizisi son bölüm reyting rekorları kırdı. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerini oynadığı Bahar son bölüm Aziz Uras'ın hatası Zeynep'in ölümüne neden oldu. Bahar, Timur’la yolunu ayırmaya kararlıyken tüm evren ona engel olmaya başladı. Boşanmanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını anlayan Bahar aldığı kararla Timur'u şoke etti. İşte Bahar 13 bölüm fragmanı..

BAHAR 13. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Bahar Yeni Bölüm Fragmanı Bahar Şoke Eden Karar! Bahar Son Fragman - Resim : 1

BAHAR 13. BÖLÜM FRAGMANI

Bahar yeni bölüm fragmanı Nevra’nın başına gelen olay Timur ve Bahar’ı yan yana gelmeye mecbur bıraktı. Tiroit kanseri olduğunu öğrenen Nevra tüm aileyi birleştirme çabalarına hastalığını da dahil etti. Umay ve Aziz Uras düzenlerinin dağılmasıyla başa çıkmaya çalışırken meydana gelen kötü olay tüm aileyi sarstı. Bahar son bölüm Aziz Uras, Zeynep’le ilgili yanlış karar verince sonuçları çok ağır oldu. Bu karar Yavuzoğlu Ailesi’ni bir arada tutan neden oldu. Timur bir yandan Selim’le uğraşırken bir yandan Aziz Uras’ı korumak zorunda kaldı. Bahar ise önemli bir kararın eşiğine geldi. Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın 13. bölüm 21 Mayıs Salı akşamı Show TV'de..

BAHAR 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN