Bahar Bu Akşam Var Mı? 9 Nisan Bahar Bu Hafta Yok Mu? Bahar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Show TV'nin iddialı yapımlarından Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın yeni bölüm beklenmeye başladı. 9 Nisan Salı gününün gelişiyle Bahar bu akşam var mı sorgulandı. Ramazan Bayramı nedeniyle dizi setleri tatile girdi. Peki, Bahar yeni bölüm ne zaman? 9 Nisan Bahar bu hafta yok mu? İşte yanıtı..

Bahar Bu Akşam Var Mı? 9 Nisan Bahar Bu Hafta Yok Mu? Bahar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bahar yeni bölüm ne zaman merak eden izleyiciler son bölüme odaklandı. Salı akşamlarının sevilen yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi severler Bahar 9. bölüm ne zaman sorgusuna başladı. Show TV'nin sevilen yapımı Bahar 8. bölüm Rengin ile Timur'un hala birbirlerine aşık olduğunu anlayan Bahar için hayat durdu. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi isimlerin paylaştığı Bahar bu akşam var mı belli oldu. İşte 9 Nisan Show TV yayın akışı..

9 NİSAN BAHAR BU AKŞAM VAR MI?

9 Nisan Bahar bu hafta yok mu, Bahar dizisi hangi gün merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki sevilen dizi bu akşam ekrana gelmeyecek. Show TV'nin sevilen Bahar dizisi 9 Nisan 2024 Salı akşamı Ramazan Bayramı nedeniyle ekranda olmayacak. Bahar dizisi çekimleri bir hafta aranın ardından yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Bahar dizisi 9. bölüm 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00'da Show TV'de olacak.

BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Bahar Bu Akşam Var Mı? 9 Nisan Bahar Bu Hafta Yok Mu? Bahar Yeni Bölüm Ne Zaman? - Resim : 1

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar son bölüm Parla, Selim’in ona söylediklerine inanmasa da Rengin’le konuşmak istedi. Rengin’in kaza yaptığı haberiyle yıkıldı. Hastanede Timur’un Rengin için olan endişesini gören Bahar iyice şüphelenmeye başladı. Bir yandan Parla’ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur’la yüzleşmeye hazırlandı. Timur, her şeyi dengede tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Evren, Parla’yla yakın bir bağ kurmaya başladı. Bu bağla birlikte Evren’in geçmişindeki sır perdesi aralandı. Evren'in yıllar önce ablasının ölümüne neden olan ev ve içindekilerin Bahar'ın ailesi olduğu ortaya çıktı. Bahar 9. bölüm 16 Nisan Salı akşamı Show TV'de.

BAHAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN