Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahar Dizisi Başhekim Süreyya Kim? Büşra Pekin Kimdir, Kaç Yaşında? Büşra Pekin Hangi Dizilerde Oynadı?

Show TV’nin sevilen yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın yeni sezon günü geldi. Sevilen diziye Süreyya rolüyle dahil olan Büşra Pekin seyirciyi heyecanlandırdı. Sürprizlerin havada uçuştuğu yapıma Süreyya rolüyle dahil olan Büşra hikayesi merak edildi. Peki, Bahar dizisi Başhekim Süreyya kim? Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Show TV'nin sevilen yapımı

Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un oynadığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni sezon ilk bölüm günü geldi. Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi yeni sezona merhaba dedi. Büyük bir merakla beklenen yapımda gözler Süreyya karakterine çevrildi. Peki, Bahar dizisi Başhekim Süreyya kim? Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Büşra Pekin hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BAHAR DİZİSİ BAŞHEKİM SÜREYYA KİM?

Ünlü oyuncu Büşra Pekin Bahar dizisinde Süreyya rolüyle dahil oldu. Salı günleri ekrana gelen Bahar dizisinde Süreyya Peran Vakfı’na başhekim olarak atandı. Hastaneye gelişi büyük olay olan Süreyya, sağ kolu ve asistanı Ergün ile birlikte diziye yeni bir soluk getireceğe benziyor. Özellikle Süreyya karakterinin hikayesi merakla beklenirken Süreyya ile Evren’in tanışıklığı Bahar’ın dikkatini bir hayli çekiyor.

BÜŞRA PEKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Haziran 1982 Suudi Arabistan doğumlu Büşra Pekin Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Kariyerine En Son Babalar Duyar dizisiyle başlayan Büşra Pekin asıl ününe 2005 yılında BKM Mutfak oyuncuları arasına dahil olmasıyla kavuştu. Bir Demet Tiyatro, Kutsal Damacana, Çok Güzel Hareketler Bunlar gibi projelerde yer alan Büşra Pekin Neşeli Hayat filmiyle sevildi. Mucize, İtirazım Var, Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım, Fırıncının Karısı, Bayi Toplantısı filmlerinde başrolde oynayan Büşra Pekin yeni durağı Bahar dizisi oldu.