Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE FULL KESİNTİSİZ! Show TV Bahar Dizisi 13. Bölüm İzle TEK PARÇA! Bahar Son Bölüm İzle Youtube

Salı günlerinin reyting rekortmeni Bahar dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 21 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen Bahar 13. bölüm izle yayına girdi. Timur’dan boşanmak için harekete geçen Bahar yeni gerçekle ne yapacağını şaşırdı. İşte Show TV Bahar dizisi canlı izle ekranı..

Salı günlerinin reyting rekortmeni

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 21 Mayıs Salı gününün gelişiyle dört gözle beklenen Bahar dizisi 13. bölüm izle araştırmaları hızlandı. Her hafta salı akşamları izleyicilerin beğenisine sunulan Bahar dizisinde başrolleri Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ile Buğra Gülsoy paylaştı. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören Bahar 13 bölüm izle full HD hastanede çıkan yangın Bahar’ı ölümle burun buruna getirdi. Hem Timur hem de Evren Bahar’ı kurtarmak için harekete geçti. İşte Show TV Bahar dizisi canlı izle ekranı..

BAHAR 13. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAHAR 13. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Bahar dizisi 13. bölüm full izle çocuklarının geleceği için endişelenen Bahar bir yandan da kayınvalidesi Nevra’nın hastalığıyla sarsıldı. Hem Timur’un baskısı hem de kendi istekleri arasında sıkışıp kalan Bahar kendisini çok yalnız hissetmeye başladı. Evren ve Bahar hastaneye bırakılan Leyla’yla ilgilenirken Bahar ona kimin zarar verdiğini bulmaya karar verdi. Bahar son bölüm izle Youtube Umay’ın okulundaki ebeveynlerin gösterisine Timur ve Bahar Romeo ve Juliet oyunuyla katılınca görsel şölen yaşandı. Çağla’nın öğrendiği büyük sır Evren ve Bahar arasındaki ilişkinin boyutunu değiştirdi. Bahar dizisi yeni bölüm hastanede çıkan yangın Bahar’ı çok riskli duruma soktu.

BAHAR DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN