Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahar Dizisi Yeni Sezon İlk Bölüm Hangi Kanalda? Bahar 17. Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde?

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni sezon başladı. İzleyicinin iple çektiği Bahar dizisinde Bahar ile Timur’un eğlenceli sahneleri herkesi gülümsetti. İşte Show TV’de yayınlanan Bahar yeni sezon ilk bölüm..

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra

Show TV sevilen yapımlarından Bahar 17. bölüm ekrana geldi. Tatilin ardından yeni sezon macerasına başlayan Bahar dizisinde olaylar bitmedi. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya’nın kadrosunu oluşturduğu Bahar dizisine Süreyya başhekim rolüyle Büşra Pekin dahil oldu. Bahar yeni sezon ilk bölüm neler olacak merak eden izleyiciler için canlı yayın bilgisi verildi. Peki, Bahar dizisi hangi kanalda? Bahar yeni sezon ilk bölüm hangi canlı yayın linkinde? İşte Bahar 17. bölüm..

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON İLK BÖLÜM

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Bahar dizisinde Umay ve Parla’nın kazası herkesi değiştirdi. Zor günler geçiren Yavuzoğlu ailesinde boşanmanın ardından her şey tepetaklak oldu. Timur ve Bahar’ın 20 yıllık evliliklerini noktalamalarıyla Rengin dönemi resmen başladı. Yeni ailesiyle yaşamaya başlayan Timur için Bahar’dan ayrılmak hiç de kolay olmadı. Bahar dizisi 17. bölüm Peran Vakfı’nın başına geçen yeni başhekim Süreyya ile Bahar’ın yıldızları barışmadı. Bahar dizisi tüm bölümlerini Show TV ekranından takip edebilirsiniz.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Evgar

Buğra Gülsoy

Mehmet Yılmaz Ak

Hatice Aslan

Ecem Özkaya