Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçecik TAŞ gibi takım oluyor!

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kuran 1. Amatör Lig takımlarından Bahçecikspor bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak. Takımın teknik patronu Cevdet Saral olacak. 

Yeni sezon öncesinde iddialı

BAŞKAN EMİN EROL

İlimizin köklü kulüplerinden Bahçecikspor’u sezon öncesi heyecan sardı. Başkanlığını ilimizde bir dönemde damga vurmuş kanat forvetlerinden Emin Erol yaparken, Başiskele temsilcisini başarılı teknik adamlarından Cevdet Saral çalıştıracak. Zorlu geçmesi beklenen sezon öncesinde Bahçecik ekibinde mutlak hedef Süper Amatör Lig’e yükselmek.

KALİTELİ AYAKLARI GETİRDİLER

Bahçecikspor transferde akılcı bir politika izlerken, Başkan Emin Erol ve Teknik Sorumlu Cevdet Saral camiaya uygun futbolcuları bünyesine kazandırmaya devam ediyor. Bahçecikspor dış transfer Gültepe’den Samet Şenol’u, Bağdatspor’dan Kocaelisporlu eski futbolcu Birkan Akdereli ile Berk kebapçıbaş’ı, Sırrıpaşa’dan Talha Bağcan ile Emirhan Kara’yı, Arslanbey Gençlerbirliği’nden Batuhan Seyrek’i, Başiskele Damlarspor’dan Bünyamin Mutlu’yu, Başiskele Belediyespor’dan Miraç Erkol’u, Çayırova Menderes’ten Tayyip Talha Mutlu’yu ve Kullarspor U-19 takımından da Ali Göksu’yu renklerine bağladı. 

ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK

Cevdet Saral’ın çalıştırdığı, Çağatay Başavcı’nın yardımcı antrenör olarak görev aldığı Bahçecikspor iç transfere Emir Erol, Kadir Pekin, Yakup Erbaş, Mücahit Çelik, Enes Bayram, Yavuz Erol, Emirhan Ak, Ömer Aydın ve Erol Ok ile yeniden anlaştı. Alt yapıya da önem veren 1’i kadın olmak üzere 3 antrenör ile geleceğin futbolcuların çalıştırıyor. Bu sezon Bahçecikspor’un hem üst hem de alt yapısı ile örnek bir kulüp olacağına kesin gözüyle bakılıyor.