Bahçeli: “Demirtaş’a selam göndermek PKK’yı selamlamaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli yaptığı açıklamada, “Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır” dedi.

Bahçeli: “Demirtaş’a selam göndermek PKK’yı selamlamaktır”

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair konuştu. İşte Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları: “Önümüze çıkan engelleri aşıyor, değişim dinamiklerini eklemleyerek dengeli ilerleme kaydediyoruz. Günübirlik siyaset yapmıyoruz. Kuru gürültüden ibaret siyasete kulak vermiyoruz. Boş söyleyene aldırmıyoruz.

“GÖNÜL KAZANMAK İSTİYORUZ”

Esaret ile özgürlük arasında mekik dokuyanların kime özdeşleştiği bellidir. Bizim de nereden doğduğumuz bariz bir gerçektir. Gönül kazanmak, gönül almak istiyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı parlak bir geçmişi onurlu bir gelecek ile buluşturma amacı ile yeni yüzyıla hazırlanıyor. Çalışmalarımız itinalı ölçülerde devam ediyor.

“BEYHUDE İTİRAFTIR”

CHP kurultayında genel başkanlığı kaybeden Kılıçdaroğlu'nun sırtımdaki hançerler ile seçime girdim itirafı gecikmiş beyhude itiraftır. Yanına geldiklerinde iyilik meleği olmadıklarını kendinin de bilmesi gerekiyordur. Kurultay kararını vermiş bize de hayırlı olsun demek düşmüştür.

“ŞEHİTLERE RAHMET DİLEMEK YERİNE…”

Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Selam Allah'ın selamı ancak teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir.

“MİLLETE VE ÜLKEYE HAYIR GELMEZ”

Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir. Bu kurultayda kuvayı milliye reddedilmiş, Atatürk'ün emanetleri yok sayıldı. Bu tiplerden millete ve ülkeye hayır gelmez.”

Kaynak: İHA