Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Basket maçı ne zaman?

Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Basket maçı ne zaman?

Basketbolun zirve mücadelelerinden birine ev sahipliği yapacak olan Bahçeşehir Klj ve Anadolu Efes, 22 Ekim Pazar günü kozlarını paylaşıyor. Bu önemli karşılaşmanın yaklaşmasıyla birlikte basketbolseverler, "Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Basket maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor.

Maçın Detayları Belli Oldu!

Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dorukta! Bahçeşehir Klj ile Anadolu Efes arasındaki maç, İstanbul'da bulunan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek. Maçın canlı yayını, basketbolseverlerin yakından takip ettiği Bein Sports 5 kanalından yapılacak.

Bahçeşehir Klj - Anadolu Efes Maçının Yayın Bilgileri:

  • Tarih: 22 Ekim Pazar
  • Saat: 18:00
  • Yer: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, İstanbul
  • Canlı Yayın: Bein Sports 5

Karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, Bein Sports 5 kanalını Türksat uydusu ya da internet üzerinden şifreli olarak takip edebilecek. Bu büyük maçı kaçırmamak için spor severlerin saat 18:00'e kadar hazır olması gerekiyor. Maçın heyecanını canlı canlı yaşamak isteyen taraftarların bu özel mücadeleyi kaçırmamasını öneriyoruz. Bol heyecanlı ve fair-play ruhuna uygun bir müsabaka dileriz!