Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Işıkhan emekli maaşı açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli maaşlarına dair Kütahya’da açıklama yaptı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli maaşlarına ilişkin konuştu. Bakan Işıkhan çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Kütahya’da Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret etti.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLADIK”

AK Parti’nin seçim standında giden Bakan Işıkhan, “2024 yılını ‘Emekliler Yılı’ ilan ettik. Emeklilerimizin yaşamış olduğu ve ihtiyaç duyduğu konularda, onların sosyal, psikolojik, ekonomik, kültürel anlamda refahlarının artırılması noktasında çalışmalarınıza hızlı bir şekilde başladık” dedi.

“EMEKLİLER BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Refah düzeyine dikkat çeken Işıkhan, “Emekliler bizim başımızın tacı” dedi. Bakan Işıkhan; “Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler, refah düzeyimiz arttıkça, arta kalan bu geliri de çalışanlarımıza ve emeklerimize aktaracağız. Bu çerçevede biliyorsunuz saygıdeğer hanımefendi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde de kadın istihdamının artırılması noktasında ‘İş- Pozitif’ adı altında bir proje başlatıldı” diye konuştu.

“RİCA EDİYORUM”

Kadın istihdamına değinen Işıkhan, “Kütahya’da da siz kıymetli iş insanlarımızdan, milletvekillerimizden, kıymetli başkanımdan da ben şu ricada bulunuyorum. Mutlaka ve mutlaka kadınları istihdama yönlendirin. Tek yönlü bir ekonomik kalkınma ve istihdam olmaz. Bakın bir aylık zaman içerisinde elhamdülillah rakam 50 binin üzerine çıktı. 50 binden fazla kadın istihdama girmiş durumda. Bu noktada siz kıymetli hanımefendilerim ve kıymetli başkanlarımın, milletvekillerimin desteğini özellikle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.