Bakan Şimşek’ten Bahçeli yorumu: Bahçeli’nin ekonomi programına olan desteği çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi programına verdiği desteğin çok değerli olduğunu belirtti. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin, ekonomik reformların ve programların başarıyla uygulanmasında önemli bir rol oynayacağını vurguladı. Bu destek sayesinde ekonomi politikalarının daha güçlü bir şekilde hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Bakan Şimşek’ten Bahçeli yorumu: Bahçeli’nin ekonomi programına olan desteği çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi programına verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu belirtti. Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, "Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor." ifadesini kullandı.

TÜRKİYE EKONOMİSİ UMUT VERİCİ BİR YÜKSELİŞ KULVARINDA

Bahçeli, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekonomi hakkında konuşan Bahçeli, "Dezenflasyon süreci her geçen gün tesirini göstermekte, büyüme, istihdam, yatırım ve cari fazla hedefleri iyimser beklentileri kamçılamaktadır. Kredi derecelendirme şirketlerinin ekonominin pozitif ivmesini teyit etmesi sevindirici bir gelişmedir." ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Ekonomi Haber7