Bakan Uraloğlu duyurmuştu! Vatandaşlar aylardır yapılmasını bekliyor

Şehir Hastanesi’ne ulaşım kolaylığı sağlanabilmesi adına 17 Mart tarihinde hizmete açılan tramvay hattı gün içinde birçok sefer gerçekleştiriyor. Fakat aktarmalı olarak gerçekleştirilen tramvay seferleri vatandaşlar tarafından eleştirilere neden oluyor.

Bakan Uraloğlu duyurmuştu! Vatandaşlar aylardır yapılmasını bekliyor

Kocaeli’nin şehir içi trafiğini ve Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla 17 Mart’ta açılan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi o tarihten bu yana aktarmalı seferlerine devam ediyor. Ancak Şehir Hastanesi Tramvay hattı için vatandaşlardan şikayetler geliyor. Toplamda 5 istasyonun bulunduğu tramvay hattında hastaneden tramvaya binerek son istasyon olan Kanal Boyu’na ulaşan vatandaşlar yürüyerek aktarma yapılacak olan Mehmet Ali Paşa istasyonuna geçiyor.

TRAMVAY HATTINDA ENTEGRE BEKLENTİSİ

Gazetemizin ihbar hattına gelen şikayetlerde kullanılan hattın hastane hattı olduğu ve rahatsızlığı bulunan birçok vatandaşın aktarma için yürümek zorunda kaldığı ifade ediliyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar Şehir Hastanesi Tramvay hattının Otogar ve Kuruçeşme hattına kısa süre içerisinde bağlanmasını istiyor.

BAKAN URALOĞLU ENTEGRE EDİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Kocaeli Şehir Hastanesi tramvay hattı 6 ay önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla açılmıştı. Açılış programında konuşan Bakan Uraloğlu, tramvay hattının Otogar ve Plajyolu hatlarına entegre edileceğini ifade etmişti.

Bakan Uraloğlu duyurmuştu! Vatandaşlar aylardır yapılmasını bekliyor - Resim : 1

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU 6 AY ÖNCE TRAMVAY HATTININ AÇILIŞINA KATILMIŞTI

Kaynak: Cansu Kızılkaya