Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakanlık yüzünden 100 liralık balık 300 lira olacak!

Son günlerde ciddi bir kriz ile karşı karşıyayız. Balık avında yapılan düzenlemeler en çok üreticiyi ve vatandaşı vuracak. Kazanan aracılar olacak!

Son günlerde ciddi bir

Son dönemde balık sektöründe istenmeyen gelişmeler yaşanıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın alamana ağ ile avlanmaya getireceği yeni düzenlemeler, balık fiyatlarının uçmasına neden olacak. Üstelik üretici de kazanmayacak. Balığı toplayıp, şoklayan ve satan aracılar kazanacak. Kentin tanınmış simalarından Ersin Özyılmaz, Türkiye’yi bekleyen bu tehlikeyle ilgili gündem olacak bir paylaşımda bulundu.

BÜROKRATLAR HAZIRLIYOR

İşte Ersin Özyılmaz’ın o açıklaması:
“MİLLETİN SOFRASINDAN ELİNİZİ ÇEKİN.
Siyaset ‘den önce,Bürokrasi çürüyor!
MİLLETİMİZİN Cebindeki parayı ,legal olarak çalmak isteyen ASALKLAR ‘a !, legal olarak MİLLETİMİZİ soyabilmeleri için, Tüm Alt Yapı!, Bürokratlar tarafından hazırlanmaktadır!

İMKANSIZ HALE GETİRİLDİ

Kendi iş alanımdan örnek vereyim!
Küçük ölçekli Balıkçının (12 m ve küçük olan tekneler), Alamana Ağ ile tarih boyunca yapmış olduğu Hamsi avlama modeli!, Tarım Bakanlığı Bürokratlarının hazırladığı yönetmelikler ile YASAK GETİRİLMEDEN!, AVLANMASI İMKANSIZ Hâle getirildi!

İMKANSIZ HALE GETİRECEK

100 lerce Küçük ölçekli Balıkçının yatırımını!, Tamamıyla kullanılmaz hâle getirmek suretiyle!, Her balıkçı için !, asgari 400, 500.000 TL yatırımı kullanılmaz ve geri dönüştürülmez hâle soktular.
100 yılı aşkın süredir,TÜRKİYE CUMHURİYETİ Sınırlarında serbestçe yapılan ALAMANA İşini , ne oldu da!, yapılmasını imkansız Hâle getirecek kuralları getirmek suretiyle sirkülere ilave ettiniz?

FAHİŞ FİYATLAR

Kıymetli TÜRK MİLLETİ!
Küçük ölçekli Balıkçılar olarak!, Bizler denizde Hamsi Balığı avladığımız zaman!
MİLLETİMİZ!, 15.16 KG Gelen , bir kasa Hamsi Balığını!, Halden üst sınır olarak1200, 1500 TL ye Alabiliyor.
Bizler , Denizde Hamsi Balığını yakalamadığımızda!
MİLLETİMİZİ YASAL OLARAK Soymaya çalışan ASLKALAR!, Bolluk da ucuz fiyata alıp (500/700 TL bandında) ,ŞOK ladığı Hamsi balığını, 12 kg lık kasalar hâlinde, 1500 bandında satıyor,Hava ve Avcılık şartlarına göre!, Fiyat 1800/2000 civarınada satılmaktadır.

300 LİRANIN ÜZERİNDE

Ekonominin iyi olmadığı günlerden geçiyoruz!
MİLLETİMİZ!, 1 Kg Hamsi Balığını 100 TL ye alabilecekken!
Tarım Bakanlığı Bürokratlarının hazırladığı yönetmelikler sayesinde!, Balığın az olduğu zamanlarda!, ŞOKLU Hamsi Balığını 300 TL ve üzeri fiyattan almak zorunda kalacaktır!

BİLİNÇLİ VEYA BİLİNÇSİZ: İHANET VAR

ONLARCA Küçük ölçekli Balıkçıyı iflas ettirecek!, MİLYONLARCA Vatandaşımızın Yasal olarak soyulmasına yol açan !, ALAMANA Avcılığı ile alâkalı 2 Maddeyi hazırlayıp, yönetmelik sirküleri ne sokan Tarım Bakanlığı Bürokratları!, Su ürünleri Baronlarının istediğini yapmak suretiyle!, Bilinçli veya Bilinçsiz, MİLLETİMİZE İhanet içerisindedir.
100 lerce Alamana teknesinin tuttuğu Hamsi Balığını!, Büyük bir Balıkçı teknesi, BİR GECEDE Tutup!, Hamsi Balığını ŞOK lamak suretiyle!, ileri günlerde faiş fiyatlarla satıyor.

İŞ KAYBI YAŞANACAK

MİLLETİMİZE Zarar veren, BİNLERCE insanımızı iş kaybına ve Telafisi mümkün olmayan sonuçlara sürükleyecek olan MADDELERİ!
Tarım Bakanlığı Bürokratları tarafından!, kime hizmet etmek ADINA yapılmıştır?
MİLLETİMİZE !,Faiş fiyatlarla temel gıda maddeleri satan, ASALAKLARA Yarayan maddeleri!, sirkülere eklemenizin FARKLI, KİŞİSEL SEBEPLERİMİ VAR?
MİLLETE Hizmet için oturduğunu koltuklarda!, MİLLETİN SOYULMASINA Yol açan kararları!, neden hazırlayıp, SAYIN CUMHURBAŞKANI ‘ na İMZALATTIRDINIZ?

MİLLETİ HÜKÜMET DÜŞMANI YAPIYORSUNUZ
MİLLETİ!, Hükümet DÜŞMANI Yapmaya, Sivil İTAATSİZLİK yapmaya zorlayan BÜROKRATLARIN !, yaptıkları idari eylemlere bakıldığında!, Sermaye Kartelleri ile GİRİFT ilişkiler olduğu AŞİKÂRDIR.
Velhasıl kelam!
MİLLETİNE Hasmani Kararlar hazırlayan Bürokratların yapmış olduğu ZARARLI Kararların DÜZELTİLMESİ Gerekmektedir!
Hak Arama Eylemleri başlamadan , Ülkenin gündemini işgal etmeden !, bu işin çözülmesi gerekmektedir.
Konunun çözümü!
SAYIN Tarım Bakanı ‘dır.
Çözemediği Takdirde!
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ‘dır.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?