Baki Aydöner kimdir? Baki Aydöner nereli, kaç yaşında?

Baki Aydöner kimdir? Baki Aydöner nereli, kaç yaşında?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir atama gerçekleştirdi. Maltepe ve Pendik bölgesinde tanınan iş insanı Hasan Aydöner'in oğlu Baki Aydöner, İBB Başkan Danışmanı ve Siyasi Koordinatör olarak yeni görevine başladı.

Kimdir Baki Aydöner?

Baki Aydöner, sorumlu olduğu bölgelerde Beko bayilerinin işletmeciliği ile tanınan ve siyasi alanda da etkin bir geçmişe sahip bir isimdir. Aslen Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Sinanlı Köyü'nden olan Aydöner, İstanbul siyasi çevrelerinde de aktif rol almıştır.

Aydöner’in Siyasi Kariyeri

Aydöner, geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunarak tecrübe kazanmıştır. Özellikle CHP'nin 36. Dönem İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve 2019 Yerel Seçimlerindeki Koordinasyon Başkanlığı görevlerini başarıyla yürütmüştür.

İBB’deki Yeni Rolü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan atamayla Aydöner, siyasi koordinasyon konusundaki tecrübelerini belediye çapında daha geniş bir platformda sergileme fırsatı bulacak. Baki Aydöner'in İBB bünyesindeki bu yeni görevi, onun iş dünyasındaki tecrübesi ile siyasi vizyonunu birleştirme şansı sunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ