Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baki Özdemir’den kinayeli mesaj: O arkadaşları 31 Mart’ta…

AK Parti İl Gençlik Kolları eski Başkanı Baki Özdemir’den dikkat çeken çıkış

AK Parti İl Gençlik

Sosyal medyada son günlerde belediye başkan adaylığı anketleri başladı. Facebook’ta, Facebook gruplarında vatandaşlar çeşitli anketler düzenliyor. Gölcük Belediye Başkanlığı için yapılan sosyal medya anketlerinin birinde iddiaya göre, AK Parti İl Gençlik Kolları eski Başkanı Baki Özdemir, mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Ali Yıldırım Sezer’den başka bir isme oy verdi.

YILDIRIM VE YAVUZ’U ETİKETLEDİ

Baki Özdemir’in verdiği oyun da ekran görüntüsü alındı ve partililer arasında dolaşmaya başladı. Bunun üzerine Özdemir, sosyal medya hesabından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’u etiketleyerek dikkat çeken bir gönderme yaptı.

KABİNİN ARKASINA BEKLİYORUM

Özdemir yaptığı açıklamada, “Sosyal mecrada yapılan siyasi bir anketi incelerken başka bir partinin adayına farketmeksizin tıklamış olmamı ekran görüntüsü alarak elden ele dolaştıran arkadaşları imkan varsa 31 Martta kabinin arkasına bekliyorum 🙂
Partimize olan bağlılığımızın,Cumhurbaşkanımıza olan sevdamızın,Belediye başkanımızla olan muhabbetimizin vermiş olduğu rahatsızlıktan ötürü birkez daha gurur duydum” ifadelerini kullandı.