Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakıma götürdüğü vinçle uçuruma yuvarlandı, 1 ölü

Körfez İlimtepe yolu Hacı Osman Mahallesi çıkışında onarım için servise götürdüğü vinçle yaklaşık 50 metrelik uçurma yuvarlanan sürücü araç içinde yaşamını yitirdi.

Körfez İlimtepe yolu Hacı

Alınan bilgiye göre Körfez Hacı Osman Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkan Metahan Şahin (25) idaresindeki 54 B 8007 plakalı vinç, İlimtepe yolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Bir müddet sürüklenen vinç yaklaşık 50 metre yükseklikten dere yatağına devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada bulunduğu yerde sıkışan araç sürücü Şahin, ekiplerin uzun uğraşları sonucu çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

ONARIM İÇİN SERVİSE GİDİYORDU

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Şahin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Evli be 1 çocuk babası olan ve İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen Şahin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Hurda yığınına dönen vincin arızalı olduğu ve Şahin tatafından onarım yapılması amacıyla servise götürmek üzere yola çıktığı esnada kazanın meydana geldiği öne sürüldü .

AYNI YOLDA 7 KİŞİ ÖLDÜ

Aynı bölgede sürekli benzer kazaların meydana geldiğini belirten ve yolun kapatılması için mücadele ettiğini söyleyen Hacıosman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu, yetkililere defalarca ulaşmasına rağmen kalıcı bir önlem alınmadığını ve bu yolun ölüm yolu haline geldiğini söyleyerek isyan etti. Bugüne kadar yolda meydana gelen kazada çeşitli tarihlerde 7 kişi hayatını kaybetmiş oldu.