Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakımsız KOBİS kazaya neden oldu!

KOBİS’ten bisiklet kiralayan bir genç frenlerin tutmaması nedeni ile kaza yaptı. Kaza sonrası yaralanan gencik kolu alçıya alındı

Bu haberin fotoğrafı yok

Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu döneminde hayata geçirilen ve Kocaeli’de geniş bir alanda hizmet veren kiralık bisiklet hizmeti (KOBİS) son yıllarda eski tadı vermemeye başladı. Zamanla deforme olan bisikletlerin kullanımı da zorlaştı. Geçtiğimiz günlerde KOBİS’ten bisiklet kiralayan 18 yaşındaki bir genç, kaza geçirdi. Kaza sonrası vücudunda kırıklar oluşan genç, kazanın sebebinin tutmayan frenlere olduğunu iddia etti. 

“BAŞ PARMAĞINDAN DİRSEĞİNE KADAR ALÇIDA”

Kaza ile ilgili şikayet platformuna yazan vatandaş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Darıca’da KOBİS bisiklet kiralama yerinden bugün 18 yaşındaki oğlum arkadaşlarıyla birlikte bisiklet kiralıyor. Oğlumun kullandığı bisikletin bakımı yapılmadığından dolayı freni tutmuyor, bu yüzden direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Oğlum bisikletten düşüyor, düştüğünde bayağı sürükleniyor. Çenesi ayrılmış ve parmağı çıkmış. Şu anda baş parmağından kol dirseğine kadar alçıda. Oğlumun diz kapağında da yara var. Yarın gerekli yerlere başvuracağım, bilginize” ifadelerini kullandı.