Bakkalda şok kavga! Tüpü bakkal sahibine fırlattı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir bakkalda yaşanan olayda, müşterinin ödemesiyle ilgili çıkan tartışma sonucu esnafa şişe ve tüp fırlatıldı.

Bakkalda şok kavga! Tüpü bakkal sahibine fırlattı

Olay, Çorlu’nun Cemaliye Mahallesi Metiner 2. Sokak üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Esnaf Nazım Denizli, bir müşterinin 30 liralık ürün için sadece 25 lira ödemesi üzerine kabul etti. Ancak kısa süre sonra bakkala gelen başka bir müşteri, indirim konusunda Denizli ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlenen şahıs, eline geçirdiği su şişesini ve piknik tüpünü Denizli'nin üzerine attı. Denizli, tüpten son anda kaçmayı başardı ve yara almadan kurtuldu. Olayın ardından Denizli, saldırgan hakkında henüz şikayetçi olmadığını belirtti.

SİNİRLENDİ, TÜPÜ FIRLATTI

Nazım Denizli olayla ilgili olarak, “Bir müşteri alışveriş yaptı ve 30 liralık ürün için 25 lira verdi. Ben de kabul ettim. Ardından başka bir müşteri, neden 25 lira aldığımı sorguladı ve öfkelenerek su şişesi ve tüpü üzerime fırlattı. Neyse ki ben yara almadım, ama tüp patlasaydı sonuç ne olurdu, bilmiyorum” dedi.

Kaynak: İHA