BAL’da derbiyi Yuvacıkspor kazandı! “2-0”

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden iki Başiskele takımı Yuvacıkspor ile Kullarspor, Yuvacık Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’ndaki karşılaştı. Yuvacıkspor derbiyi Emircan Han ve Mert İnan’ın golleriyle 2-0 kazanarak puanını 7’ye çıkardı.

BAL’da derbiyi Yuvacıkspor kazandı! “2-0”

ORTA SAHALAR RAHAT GEÇİLDİ

Karşılaşma dengeli başladı. Kullar ekibi sağ kanadı kullanmak istese de zemin ve hava şartlarından ötürü iki takım da topu yere indirmekte güçlü çekti. Yuvacıkspor rakibin iki bekini kapatınca Kullarspor uzun topla sahasından çıkmak zorunda kaldı. Maç genelinde şut çekmekte de çok zorlanan Kullar ekibi Yuvacıkspor’un dirençli futbolunu aşmak için çabaladı.

KULLAR KALECİSİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın 67. dakikasında savunma arkasına sarkan Ahmet Tokmak topu Kullar kalecisi Enes’in üzerinden aşırmak istedi. Enes, gole giden topu eli ile kesti ve direkt kırmızı kart gördü. Sahada 10 kişi kalan Kullar oyundan düştü ve Yuvacıkspor rakibine gol atmak için yüklendi. 81. dakikada siyah beyazlıların golü geldi.

MERT İNAN VE EMİRCAN ATTI

Emirhan Can’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen ve kafası ile vuran Mert İnan topu ağlara gönderdi. Kullarspor yediği golden sonra beraberlik golünü bulmak için tüm hatları ile yüklendi. Stoper Erdem de gol içi öne çıkınca kırmızı siyahlılar savunmasında boşluklar bıraktı. Bu boşlukları değerlendiren günün başarılı isimlerinden ve sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Emircan topu tavana gönderdi. “2-0”

DİLİSKELESİ VE GEBZE KAZANDI

Kalan sürede başka gol olmadı ve BAL’da Başikele derbisini Yuvacıkspor çok iyi mücadele ederek 2-0 kazandı. Bu galibiyet sonrası puanını 7’ye çıkaran Yuvacıkspor haftayı 12. sırada tamamladı. Kullarspor 11 puanda kaldı ve yedinci sıraya geriledi. Diğer maçlar Gölcükspor 7 golün atıldığı maçta Çorluspor’a deplasmanda 4-3 mağlup oldu. Grubun flaş takımı Diliskelesi sahasında Taçspor’u tek golle geçti ve dördüncü sıraya yükseldi. Gebzespor ile Kapaklı karşısında 1-0 kazanarak 7 maçını da kazanarak liderliğini sürdürdü.

Kaynak: HABER MERKEZİ