BAL’da il sıralaması arapsaçına döndü

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 5 Kocaeli takımının 3’ü kazandı, 2’si berabere kaldı. İl sıralaması ise arapsaçına döndü.

BAL’da il sıralaması arapsaçına döndü

ACIMASIZ STATÜ

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi Gölcükspor, Yuvacıkspor, Kullarspor, Gebzespor ve Diliskelesispor temsil ediyor. Statüye göre Gebzespor 3. Lig’e yükselemezse ilk sıralamasında son 3 sırada yer alan takımlar küme düşüyor. An itibari ile lig sıralamasında Gebze ilk sırada, Gölcük ikinci sırada, Diliskelesi üçüncü sırada, Kullarspor dördüncü ve Yuvacıkspor ise beşinci sırada yer alıyor.

ÇORLU İLE GEBZE ARASINDAKİ FARK 1 PUAN

Gölcükspor bu hafta deplasmanda Sarayspor’u Ender Acar ve Serbay Yağız’ın golleri ile 2-0 mağlup etti. Gölcük ekibi böylece son 6 maçta 5. galibiyetini elde etti. Gebzespor evinde Keşan’ı rahat bir oyunun ardından 4-0 ile geçti ve 1 maç eksiği ile Çorluspor’u 1 puan farkla takibini sürdürdü. Yuvacıkspor düşme hattındaki Lüleburgaz’ı farklı mağlup ederken puanını Osman Kaba ile ilk galibiyetine uzandı.

GEBZE VE GÖLCÜK’E DİŞLİ RAKİPLER

Kullarspor, İFA deplasmanında uzatma anlarında yediği golle sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı ve büyük bir üzüntü yaşadı. Diliskelesi ise Feriköy ile evinde 1-1 berabere kaldı. Bu hafta sonu Yuvacık, Kapaklı ile Diliskelesi, Lüleburgaz ile Gebzespor da Feriköy ile deplasmanda karşılaşacak. Gölcükspor, İFA’yı, Kullar da Babaeski’yi ağırlayacak.

İL SIRALAMASINDA SON DURUM

1. Gebzespor: 46

2. Gölcükspor: 31

3. Diliskelesispor: 30

4. Kullarspor: 28

5. Yuvacıkspor: 19

Not: Gebzespor 3. Lig’e çıkamazsa il sıralamasındaki son 3 takım direkt alt lige düşüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ