Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeği ile Başak Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler mi?

Hassas balık erkeklerinin, titiz ve kıskanç başak kadınları ile nasıl bir ilişki yaşayacağı merak edilir. Bu ilişkide alttan alan taraf kim olmalıdır? İşte detaylar…

Hassas balık erkeklerinin, titiz

Her burcun kendine has özellikleri vardır. Bu özellikler, bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişi hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Karşınızdaki kişiyi tanımak için burcuna bakabilirsiniz. Kendi burcunuz ve beraber olmak istediğiniz kişinin burcu arasındaki uyum da dikkatle incelenmesi gereken konular arasındadır. Balık burcundan olan erkekler, başak kadınları ile olan uyumunu bu yazımız sayesinde öğrenebilir.

Balık erkeğinin romantikliği, uzaktan bakıldığında pek çok kadına cazip gelir. Güzel sözler, romantik yemekler ile beraber olduğu kadınları cezbeden balık erkeklerinin, olumsuz yönleri de vardır. Sizi göklere çıkarırken zamanla ilişkiden sıkılabilirler. Ayrıca bazen kendini kapatarak sabrınızı zorlaması da balık erkeğinin özellikleri arasındadır. Sevdiğine adeta tapan balıklar, bazen bu olumsuz özellikleri nedeniyle ilişkilerde kaybeden taraf olabilir.

Başak burcu kadınları ilk bakışta pek çok olumlu özelliğe sahiptir. Yardım etmeyi seven başak kadınları, hassas bir kişilik de taşır. Olaylara karşı duygularından çok mantıkları ile hareket ederler. Ancak bazen aşırı ayrıntıcı olabilirler. Titizlikleri ile meşhur olan başak kadınları, tutucu olmaları yönüyle de balık erkeğini sıkabilir.

Balık Erkeği ve Başak Kadını Birbirine Uyumlu mudur?

Balık erkeği ve başak kadını birbirini tamamlayan özelliklere sahiptir. Başak kadını mantık ekseninde hareket ederken balık erkeği duygularına göre hareketlerine yön verir. Bu şekilde mutlu bir beraberlik yaşayabilirler.

Balık Erkeği ve Başak Kadını Cinsel Açıdan Birbirine Uygun mudur?

Balık erkeği ve başak kadını, cinsel açıdan da birbirine uyum sağlar. Birinin duyguları diğerinin akılcı tavırları, yatakta mutlu anlar yaşamalarını sağlar.

Balık Erkeği ve Başak Kadını Evliliği Uzun Ömürlü Olur mu?

Balık erkeği ve başak kadını mutlu bir evlilik yaşayabilir. Her ikisi de evde vakit geçirmeye bayılır. Ancak çocuk yetiştirme konusunda anlaşamayabilirler. Başak kadınları her zaman gerçekçi hareket eder. Aynı zamanda mükemmeli isteyen bir yanları da vardır. Bu durum eşleri ve çocukları üzerinde bir baskı yaratır. Başak kadını bu özelliklerinden biraz taviz verirse herhangi bir sorun yaşamadan evliliğini devam ettirir.

Balık Erkeği ve Başak Kadını İyi Anlaşmak İçin Nelere Dikkat Etmeli?

Balık ve başağın sorunsuz bir beraberlik yaşaması için birbirlerine karşı anlayışlı olmaları önemlidir. Balık erkeği, hoşuna gitmeyen davranışlarda eşiyle konuşma yoluna gitmelidir. Aynı şekilde başak kadını da sabırlı davranmalıdır.

Balık erkekleri, başak kadını ile beraberken hayalperest yapısından sıyrılmalıdır. Sorunlar karşısında gerçekçi bir çözüm üretilmelidir. Büyük tartışmalar sırasında başak kadını karşısında haklı çıkmak zordur. Bu nedenle büyük tartışmalardan kaçınmakta fayda vardır. Böylece evlilik uzun ömürlü ve huzurlu olabilir.