Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Zodyak kuşağının son burcu olan Balık burcunun hem erkeği hem de kadını oldukça ilginç bir kişiliğe sahiptir. İşte Balık erkeği hakkında astrolojik yorumlamalar ve Balık erkeği ile ilgilenen kişilere yönelik tavsiyeler…

Zodyak kuşağının son burcu

Balık erkeğinin hem romantik hem de dostluk açısından en çok anlaştığı burçlar Yengeç, Balık ve Akrep Burçlarıdır. Balık erkeği oldukça duygusal ve zaman zaman fevri bir yapıya sahiptir. Bu yüzden kendisi ile bazı ortak özelliklere sahip olan su grubu burçları ile iyi anlaşmaktadır.

Balık Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

Balık erkeğinin özellikleri başlıca şunlardır:

  • Duygusallık
  • Aileye düşkünlük
  • Cömertlik
  • Fevrilik

Balık Erkeğinin Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Balık erkeğinin olumsuz özellikleri duruma göre değişiklik gösterebilir. Balık erkeğinin olumsuz özelliklerinin temelinde yatan sebep, fazla duygusal olmasından kaynaklı olarak ölçüyü kaçırmasıdır. Örnek olarak Balık erkeği zaman zaman çok duygusal olmasından dolayı oldukça fevri davranışlar sergileyerek karşısındaki kişiyi kırabilir.

Balık Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Balık erkeğinin gönlünü almak, ekstrem durumlar haricinde oldukça kolaydır. Balık erkeğinin gönlünü almak için en çok değer verdiği şey olan duyguları ön plana çıkarmanız gerekir. Duygularınızı ön plana çıkararak özür dilediğiniz romantik sürprizler hazırlamak, ekstrem durumlar haricinde Balık erkeğinin gönlünü almak için yeterli olacaktır. Ancak, ihanet gibi ekstrem bir durum söz konusu ise Balık erkeğinin gönlünü almak çok zor ve hatta imkânsız hale gelebilir.

Balık Erkeğinin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Balık erkeğinin âşık olduğunu anlamak oldukça kolaydır çünkü Balık erkekleri çok duygusal oldukları için duygularını içinde saklama konusunda başarılı olamazlar ve bu yüzden âşık oldukları hemen ilan ederler. Ancak, ortada çeşitli nedenlerden dolayı Balık erkeğinin aşkını ilan edememesi gibi bir durum söz konusu olursa Balık erkeğinin size karşı korumacı davranıp davranmadığını gözlemleyerek aşık olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Balık Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Özellikleri Nelerdir?

Balık erkeğinin bir kadında en çok hoşlandığı şey, cilveli olmasıdır. Balık erkeği için cilveli davranışlar, çok önemlidir. Buna ek olarak Balık erkeği karşısındaki kadının anaç davranışlarından da oldukça etkilenir. Balık erkeği için ideal partner, ileride aile kurabileceği partnerdir.

Balık Erkeğinin Dikkatini Çekmek İçin Ne Yapmak Gerekir?

Balık erkeğinin dikkatini çekmek için ona karşı flörtöz davranmanız gerekir. Balık erkeği daha feminen tavırlar sergileyen ve feminen görünüme sahip olan kadınlara oldukça dikkat ederler.

Balık Erkeğinin Anlaşamadığı Burçlar Hangileridir?

Balık erkeğinin anlaşamadığı burçların başında Boğa burcu gelir. Balık erkeği hem Boğa erkeği ile hem de Boğa kadını ile hiçbir şekilde anlaşamaz. Bu durum, Boğa burçlarının genel tavırlarının haklılıklarına inandıkları müddetçe karşısındaki kişinin duygularını yok sayabilmesinden kaynaklanır. Balık erkeğinin anlaşamadığı bir diğer burç da oldukça realist olan Koç burçlarıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!