Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Duygusallık ve zeka denince akla ilk gelen burçlardan balık burcu, herkesle iyi geçinse de ilişkilerinde seçicidir. Peki, balık burcu erkeğinin en uyumlu olduğu burç hangisi? İşte balık burcunun özellikleri…

Duygusallık ve zeka denince

İlişkilerinde, sosyal hayatında ve kariyerinde duygusallığı asla elden bırakmayan balık burcu erkeği, şefkatli yapısı ve sevecenliği ile ideal bir eştir. Ancak karşısındaki kişinin de bu tür özelliklere sahip olmasını ister. Genelde herkesle iyi geçinse de çok fazla insanı hayatına alıp rutinlerini bozmak da istemezler.

Uzun ilişki insanı olma potansiyeli ile dikkat çeken balık burcu erkeği, arkadaşlıklarında da oldukça seçici davranır. Bu özellikleri aşk ilişkileri için de geçerlidir. Balık burcu erkeğinin evlilik gibi kararlar almadan önce hangi burçlar ile uyumlu olacağını belirlemesi ise önemlidir. Astrologlardan balık burcunun uyumlu olduğu burçlar hakkında merak edilenler tek tek yanıtlandı.

Balık Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

Balık burcu erkeği ve kadının en tipik ve bilinen özelliği elbette duygusal olmasıdır. Son derece nazik ve sanatçı ruhlu bu kişiler naif insanlardır. Ayrıca zekaları da oldukça büyüleyicidir. Balık burcu erkeği ise genelde cömert insanlardır. Her zaman kendi içlerine yolculuk yapar ve hayatlarına dair önemli sorulara yanıt ararlar.

Balık burcu erkeği ilişkilerinde de duygularıyla var olmak ister ve bu nedenle çoğu zaman romantik taraf kendisi olur. Sezgisel olan balık burçları diğer insanların neredeyse telepatik olarak hissettiklerini hissedecek düzeyde bir öngörüye sahiptir. Aşk hayatı da oldukça renkli ve sıcaktır.

Balık Erkeği Hangi Kadınlara Aşık Olur?

Balık burcu erkeğinin hayatında aşk en temel gereksinimlerden biridir. İlk görüşte neredeyse hiçbir zaman aşık olmayan balık burcu erkeği zekadan oldukça etkilenir. Yavaş yavaş karşı cinse ilgi duyar ve özümseyerek aşık olur.

Balık burcu erkeğinin hemen hemen tüm ilişkilere başlangıcı hayatının aşkını bulduğu düşüncesi ile gerçekleşir. Hayatındaki her ilişki bir öncekinden çok daha farklıdır. Karşısında zeki, güzel ve anlayışlı bir kadın görmeleri halinde aşk onlar için artık kaçınılmaz olacaktır.

Balık Burcunun Eşi Hangi Burçtur?

Balık burcu erkeği bilindiği üzere su grubuna ait bir burçtur. Kendisi ile uyum gösterecek bir diğer su grubu burcu ise yengeçtir. Evlerine bağlı ve anaç özellikleri ile dikkat çeken yengeçler balık burcu için ideal eş olacaktır. Zodyak’ın en duygusal iki burcu olan balık ve yengeç burçlarının birbiri ile olan uyumu son derece dikkat çekicidir.

Yengeç ve balık burçları arasında olumsuzlukların yaşanmasındaki önemli bir unsur ise balık burcu erkeğinin yengeç kadınına göre daha alıngan olmasıdır. Bu nedenle ilişkilerde zaman zaman gerilimler de yaşanabilir. Balık burcunun anlaşabildiği burçlar arasında yengeç dışında başak burçları da dikkat çeken burçlar arasında yer almaktadır.