Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Romantik ve sevgi dolu balık erkeğinin nasıl kadınlardan hoşlandığını merak ediyorsanız size bazı tavsiyelerimiz var. Eğer siz de bu özelliklere sahipseniz balık erkeği ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Romantik ve sevgi dolu

Balık erkeği, romantizmin en önemli temsilcilerinden biri olarak bilinir. Sabırlı bir yapıya sahip olan balık erkekleri, duygusallığı yoğun biçimde yaşar. Bu duygusallık, onların sadece beraber oldukları kadınlara yönelik değil tüm çevrelerine yansır. Bazen hassas yapıları nedeniyle onlarla iletişim kurmak zorlaşır.

Balık erkekleri, sabırlı yapıları gereği duygularını bir süre içine atar. Bu durum beklenmedik anlarda patlama yaşamalarına neden olur. Hayatları boyunca azimli ve hırslı bir yapıya sahip olmayan balık erkekleri, baskıya gelmez.

Fiziksel Görüntünüze Dikkat Edin

Fiziksel görünümünüze dikkat ettiğiniz takdirde balık erkeğinin gönlünü fethetmeniz daha kolay olur. Kilonuza dikkat etmeniz önemli detayların başında gelir. Bu sayede giydiğiniz kıyafetler, üzerinizde çok daha şık durur. Giydiğiniz kıyafetler, güzelliğinizi gözler önüne sermelidir.

Hassas Davranışlar Sergileyin

Balık burcu erkekleri, kendisine olan davranışlarınızın yanı sıra başkalarına olan davranışlarınıza da dikkat eder. Zor durumda olan kişilere, sokak hayvanlarına karşı takındığınız olumlu tavır onu etkiler. Balık erkekleri son derece yardımsever olduğu için onlarla beraber yardım faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Flört Etmeyi İhmal Etmeyin

Balık erkekleri hassas bir yapıda olduğu için hoşlandıkları kadına açılma konusunda çekingen davranır. Bu nedenle flört aşamasında iş daha çok size düşer. Onu etkilemek için ateşli flört taktiklerini deneyebilirsiniz.

Bağımsız Bir Karakteriniz Olsun

“Zıt kutuplar birbirini çeker” sözünden hareketle balık erkekleri, her ne kadar kendileri çok fazla azimli olmasa da kadınların azimli olmasını ister. İş hayatında azimli olmak, kariyerinde ilerlemek için gereken çabayı göstermek, balık erkeğinin beklentileri arasındadır. Kadının maddi açıdan bağımsız olmasını tercih eden balık erkeği, onun kariyeri için gösterdiği çabaya hayranlık duyar.

Kibar Olmaya Özen Gösterin

Balık erkekleri, her zaman nezaket sahibi kadınlardan hoşlanır. Küfür etmek, bağırıp çağırmak onların ilgisini çekmez. Bu noktada yapmacık olmamaya dikkat etmelisiniz. Zira balık erkekleri, yapmacık tavırları hemen anlar.

Ona Özgür Olabileceği Bir Alan Bırakın

Balık erkeği kendi özgür alanına sahip olmak ister. Ona her zaman özgür kalacağı alanlar bırakmalısınız. Biraz yalnız kalmak istiyorsa ona zaman tanıyabilirsiniz. Aşırı baskı yaparak size ayak uydurmasını istemek, bunalmasına neden olur.

Kararlarında Onları Destekleyin

Balık erkekleri, sevdikleri kadının desteğini her zaman arkasında hissetmek ister. Aldıkları kararlarda onlara destek olmanız önemlidir. Körü körüne bir destek yerine yapıcı eleştirilerde de bulunabilirsiniz.

Balık erkekleri eğer size her anlamda güvenirse duygularını daha rahat şekilde ifade eder. İlişkiye ya da evliliğe giden aşamada ona bu güveni davranışlarınızla verebilirsiniz. Duygularınızdan emin olduğunuz takdirde bu ilişki için gereken çabayı göstermelisiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!