Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Balık kadını ilişkilerinde şefkate yer veren bir burçtur. Partnerinden onu anlamasını ister ve partneri için bütün gücüyle mücadele eder.

Balık kadını ilişkilerinde şefkate

Balık kadını ilişkilerinde her zaman karşısındakini düşünür. Son derece duygusaldır ve bu sebeple de ilişkilerinde bazen zorlanabilir. Konuları kişiselleştirilmesi nedeniyle de partneriyle zor anlar yaşaması mümkündür. Ancak zaman içerisinde dinamikleri oluştuğunda mutlu ve uzun ömürlü bir ilişki yaşarlar.

Balık için evlilik genellikle kolaydır fakat samimiyet evliliğinde samimiyeti önemser. Samimi olmayan durumlar ile karşılaştığında genellikle kalbi kırılır. Balık kadınının gönlünü almaksa oldukça kolaydır. Genellikle küçük şeylerden mutlu olur ve bu sebeple de ilişkileri uzun sürer.

Balık Kadını Evlilikte Nasıl Davranır?

Balık kadını evlendiği erkeği önemser. Önemsediği ise herkes tarafından kolaylıkla anlaşılabilir duygularını göstermekten çekinmeyen balık kadını karşısındakine değerli hissettirecektir. Balık kadını çoğunlukla herkesle iyi anlaşır. Bu sebeple de partneriyle sorun yaşama olasılığı düşüktür. Fakat bazı zamanlarda zorlayıcı karakteristik özellikler gösterebilir. İletişim yolu ile bütün bu problemlerin giderilmesi mümkündür.

Balık Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Balık kadını karakterli bir kadındır. Karakterinden ödün vermeyi tercih etmez. Karşısındaki kişiyi çok sevse de bazı zamanlarda kendisi ve sevdiği kişi arasında kalabilir. Böyle durumlarda genellikle onu arada bırakmayacak kişilerle birlikte olmak ister. Evliliği için de aynısı geçerlidir.

Evliliği zorlaşmaya başladığında karşısındakiyle iletişim kurar. Ancak karşısındaki onun düşüncelerini anlamıyor ise kalbi kırılır. Bu sebeple de balık burcunun birlikte olduğu burç son derece önemlidir. Onun duygularını anlayacak ve ona kendisini yalnız hissettirmeyecek bir partnere ihtiyacı vardır. Bu karakteristik özellikler düşünüldüğünde aşağıdaki burçlar balık kadını ile evlenmek için uygundur:

  • Akrep erkeği
  • Yengeç burcu
  • Balık burcu
  • Koç burcu
  • Yay burcu

Balık Kadını ve Koç Erkeği Evliliği

Balık kadını ve koç erkeğinin evliliği son derece eğlenceli olacaktır. Koç erkeği dışa dönük yapısı ve eğlenceli karakteriyle tanınır. Balık kadını genellikle içe dönüktür ve çekingen tavırlar sergiler. Ancak eşine güvenlikten sonra her türlü aktiviteye katılabilir ve ilişkilerinin daha neşeli hale gelmesine destek olabilir.

Balık Kadını ve Yay Erkeği Evliliği

Balık kadını ve yay erkeğinin ilişkisi oldukça havalıdır. Birbirlerini dinlemeleri ve anlamaları nedeniyle genellikle parmakla gösterilen o ilişkiyi yaşamaya başlarlar. Birbirlerine değer vermeleri, duygularını teslim etmeleri ve sırtlarını yaslayabilmeleri sebebiyle balık kadını ve yay erkeği başarılı bir evlilik geçirir.

Balık Kadını ve Akrep Erkeği Evliliği

Akrep erkeğinin karakteristik özellikleriyle balık kadınının özellikleri aslında çok terstir. Ancak ortaya çıkan bu terslikte sen ilişkileri olumlu beslenir. Birbirlerini zaman içerisinde tanırlar ve çok sevdikten sonra sorunlara birlikte göğüs gererler. Dolayısıyla balık kadını ve akrep erkeği güçlü bağlar kurar ve derin bir evlilik yaşar.