Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Aşırı duygusal yapıda olan balık kadınları ile ilişki yaşamak isteyen erkekler, ilk önce onları yakından tanımalıdır. Zira onların bazı özellikleri, ilişki yaşadıkları kişilerin zorlanmasına yol açar.

Aşırı duygusal yapıda olan

Kişilerin burçlarına göre sahip oldukları özellikler değişiklik gösterir. Yeni tanıştığınız bir kişinin ilk olarak burcunu öğrenmenizde fayda vardır. Böylece nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında bilgi sahibi olursunuz. Örneğin duygusal bir kadınla beraber olmak istiyorsanız balık burçları sizin için idealdir.

Balık burcu kadınlarının arkadaşlık yönü kuvvetlidir. Her zaman merhametli tavırlar sergilemeleri, onların çevresinde sevilen kişiler olmasını sağlar. Konuşkan olan balık burcu kadınları, çevrelerindeki erkekleri kolay bir şekilde kendine bağlar.

Balık burcu olan bir kadın, olumsuz konular üzerinde konuşmaktan pek fazla hoşlanmaz. Olumsuz konular hakkında sizi de konuşturmazlar. Bu nedenle hali hazırda var olan can sıkıcı bir olayı çözmek için onlarla tartışmanız mümkün olmaz. Aşırı duygusal olmaları nedeniyle sık sık ağlarlar. Bu ağlama krizleri bazen çileden çıkmanıza yol açar.

Balık Kadını İle Önce Arkadaş Olun

Balık kadınının gizemli bir yapısı vardır. Bu nedenle onu tanımak ve anlamaya çalışmak için belli süre mesai harcamak gerekir. Böylece nerede ve nasıl hareket edeceklerini kolayca çözersiniz.

Tutarlı Hareket Etmelisiniz

Balık kadını, karşısındaki kişinin duygularının ne denli gerçek olduğuna önem verir. Duygularınızdan emin olmadan ona açılmamanızda fayda vardır. Duygularınızın değişken olması, balık kadınının sizden uzaklaşmasına yol açar.

Hoşuna Gidecek Sürprizler Yapın

Balık kadınının hiçbir zaman büyük beklentileri olmaz. Ufak sürprizler bile onu mutlu etmeye yeter. Onun hoşlandığı şeyleri öğrendikten sonra ufak sürprizlerle mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Bir kitap, hoş bir takı ya da damak tadına göre hazırladığınız bir yemek bile onu mutlu edebilir.

Romantizmi Bambaşka Boyutlara Taşıyın

Romantizm, balık burcu kadınları için son derece önemlidir. Geçmiş dönem insanları gibi mektup yazarak ya da ona şiirler okuyarak, balık kadınını etkileyebilirsiniz.

Uzun Süreli Bir İlişki Hedefleyin

Kısa süreli ilişkiler balık burçlarına göre değildir. Balık kadını ile bir ilişki düşünüyorsanız ona bağlılığınızı sunmalısınız. Aranızdaki bağlantı kuvvetlendikten sonra uzun vadeli planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

Dürüst Davranın

Dürüst davranmak, balık kadınının en fazla önemsediği konulardan biridir. Ona her zaman dürüst davranmalı ve yalan söylememelisiniz. Yalan söylediğinizi anladığı anda ilişkinizi bir kalemde silip atar.

Tutkuyu İlişkinizden Eksik Etmeyin

Tutku, balık kadınları için olmazsa olmazdır. Beklemediği bir anda onu heyecanlandıracak bir öpücük, içten bir sarılma; tutkuyu artırmak için etkili yollar arasındadır. Tutkuyu artıracak hareketler yaptığınız takdirde size daha kolay ısınır.

Balık burcu kadını ile dengeli bir ilişki yaşamak için onun dünyasını yakından tanımalısınız. Uzun vadeli bir ilişki için tutkuyu, anlayışı ve sevgiyi hayatınızdan eksik etmemeniz önemlidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!