Balören Muhtarı Ahmet Demir üzücü haberi duyurdu! Okul kapanıyor

Balören Muhtarı Ahmet Demir yaptığı sosyal medya paylaşımıyla köydeki ilkokulun kapanacağına dair üzüntüsünü belirtti.

Balören Muhtarı Ahmet Demir üzücü haberi duyurdu! Okul kapanıyor

Balören Muhtarı Ahmet Demir yaptığı sosyal medya paylaşımıyla köydeki ilkokulun kapanacağına dair üzüntüsünü şu sözlerle duyurdu “Ama bugün 50 öğrencili okulda 1 öğrenci kaldı. Ve Balören tam anlamıyla ayağına sıktı.”

Balören’de bulunan Balören İlkokulu’nun kapanması, okulun kapanmaması için oldukça fazla çaba harcayan Balören Muhtarı Ahmet Demir’i derinden üzdü. Sosyal medya paylaşımında bunu dile getiren ve oldukça sitemkâr bir paylaşımda bulunan Demir, “Evet Balören halkı 2009 dan buyana Balören ilkokulunun kapanmaması için vermiş olduğumuz mücadeleyi çoğunuz anlayamaz. Ama bugün 50 öğrencili okulda 1 öğrenci kaldı. Ve Balören tam anlamıyla ayağına sıktı. Çocuk okutmak için İzmit'e gidenler, Sevgili öğretmenimiz Ümit hoca 11 yıldır çocuklara vermiş olduğu eğitim ve okulun açık kalması için vermiş olduğu performansı çoğunuz anlamaz, anlayamaz da Balören’den mezun olan çocukların başarısı her tarafta ortada ama kimin umurunda.

“HAKARET ETMEMEK İÇİN NOKTALIYORUM”

İçimden çok şeyler geçiyor hakaret etmemek için noktalıyorum ve bu köye yazıklar olsun demekle yetiniyorum. 2009’dan bu yana okulun kapanmaması için emek veren başta Ümit Gündem öğretmenimiz ve çocuğunu İzmit'e değil de sırf kaliteli eğitim ve katkı sunmak için çocuğunu okulumuza veren kişilere sonsuz teşekkürler ederim

OKULUMUZ KAPANIYOR.

Bir de bayramlarda çocuklarımızı sevindirmemek için etkinliklere katılmayıp kahvede oturanlara teşekkür ediyorum hem de çoooook”

Balören Muhtarı Ahmet Demir üzücü haberi duyurdu! Okul kapanıyor - Resim : 1

Kaynak: Emirhan Akman