Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor? Bambaşka Biri bitiyor mu, neden yok?

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor? Bambaşka Biri bitiyor mu, neden yok?

FOX TV'de izleyicilerle buluşan ve başrollerini Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Aslı Orcan, Gülçin Hatıhan, Berrin Atasoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar'ın paylaştığı Bambaşka Biri dizisi, final yapma kararı aldı. Peki, Bambaşka Biri neden final kararı aldı ve final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Bambaşka Biri Neden Final Yapıyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yurt dışında büyük bir ilgiyle karşılanan dizi, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Tims&B imzalı polisiye aşk dizisi, şu anda beklenmeyen bir gelişme olmadığı takdirde 16. bölümde final yapacak. Başrol oyuncularından ve yapım şirketinden henüz final kararıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Burak Deniz'den Ödül Aldı: Dizi Ekibine Teşekkür

Başarılı performansıyla uluslararası alanda tanınan Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde Dubai'de düzenlenen Uluslararası Arap Festivali'nde En İyi Uluslararası Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ödül töreninin ardından Deniz, dizi ekibine teşekkür ederek, "Bugün burada olmak benim için çok büyük bir onur. Bizler televizyon ve film sektörüne emek veren tüm oyuncu ve yapımcı arkadaşlarımla birlikte hep bir hayal kurarak yola çıkıyoruz. Böylesine değerli ödüller almak ise bizi sadece mutlu etmekle kalmıyor aynı zamanda oldukça da motive ediyor. Buna vesile olan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" şeklinde konuştu.

Bambaşka Biri'nin final bölümü izleyiciler tarafından merakla beklenirken, dizinin hangi noktada sona ereceği ve karakterlerin hikayelerinin nasıl tamamlanacağı büyük bir heyecanla bekleniyor.