Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bana karanlığın resmini çizer misin Sedaş?

Başiskele’deki Yeniköy Merkez Mahallesi’nde iki gün üst üste ve aynı saat dilimlerinde giden elektrik vatandaşın huzurunu kaçırdı. Mahalle muhtarı çağrı yapıp, vatandaşları davet ederek gelecek hafta yerel basına açıklama yapacağını telefonlara mesaj attı.

Başiskele’deki Yeniköy Merkez Mahallesi’nde

Başiskele’deki Yeniköy Merkez Mahallesi’nde giden elektrikler vatandaşın huzurunu kaçırdı. 28 Kasım’da saat 19.00 sıralarında giden elektrik, yine aynı günde 22.45’te bir kez daha kesintiye uğradı.

2 GÜNDE 5 KESİNTİ

Yeniköy’de yaşanan elektrik sorunu bugün de devam etti ve yine 18.45 sıralarında kesilen elektrik 19.30’da verilmesinin arından 15 dakika sonra yeniden kesildi ve saat 20.30’da gelmesinin ardından 20.45’te yeniden kesildi. Tekrar gelen elektrik bu kez aradan geçen kısa sürenin ardından yeniden evleri karanlıkta bırakırken, elektrikler diğer kesintilere göre daha erken geldi. SEDAŞ’ın ALO 186 hattı ise 27 kez aranmasına rağmen meşgul çaldı.

MAHALLE MUHTARINDAN VATANDAŞA ÇAĞRI

Yeniköy Merkez Mahallesi Muhtarı Ali Balta telefonlara mesaj gönderdi. Ali Balta gönderdiği mesajda; “Önümüzdeki hafta bitmek bilmeyen elektrik kesintileri ile ilgili yerel basını davet edeceğim” dedi. Balta ayrıca mesajında vatandaşlara da çağrı yaparak, “Sizlerin de basın açıklamasına katılmasını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.