Bandırma’da harika galibiyet! “0-3”

Kocaelispor sezonun 15. Maçında Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi Amaral, Tanque ve Barış Alıcı’nın golleriyle 3-0 kazandı. Maçta üzen tek konu Tanque’nin kırmızı kart görmesiydi.

Bandırma’da harika galibiyet! “0-3”

BEKLENEN 11

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan maça Beridze, Atabey ve Oğuz’dan eksik kadrosu ile Bandırma’ya gelen Kocaelispor maça Gökhan, Mehmet Yılmaz, Atila, Burak Öksüz, Emir, Mert Yusuf Cihat, Barış, Candeias, Amaral ve Tanque 11’i ile başladı. Kocaelispor 5. dakikada gole yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Amaral ceza sahası içinde topla buluştu ancak içeriye çevirdiği topta hiçbir arkadaşını buluşturamadı.

İYİ BAŞLADIK

8’de Kocaelispor’dan Tanque ile Bandırmaspor’da Taha Batuhan kafa kafaya çarpıştı, iki futbolcu da yerde kaldı. Korkutan pozisyonda önemli bir sıkıntı çıkmaması sevindirdi. Bandırma ekibi 1 dakika içinde 2 önemli fırsat yakaladı. İlkinde Lenvet’in şutunda Gökhan topu kurtardı, devamında sağdan yapılan ortada Burak topu uzaklaştırmak istedi, yükselen topa Djitte sert vurdu, top soldan dışarıya çıktı.

AMARAL’IN MAÇI

21’de Kocaelispor 1-0 öne geçti. Candeias’ın müthiş pasına hareketlenen Amaral kaleci Gklelios’un solundan topu filelere gönderdi. 12 dakika sonra Kocaelispor farkı 2’ye çıkardı. Sezonun en etkili futbolunu ortaya koyan yeşil siyahlılaard Amaral’ın pasında Tanque ceza sahası içinde sağ ayağı ile topa harika vurdu ve kaleci Gkelios’ın solundan topu filelere gönderdi.

İLK YARI 3-0 BİTTİ

42’de Kocaelispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Harika bir ani atak yakalayan Kocaelispor’da Barış Alıcı Amaral’ı kaçırdı, bu futbolcu da al da at dediği pozisyonda Candeias’ı golle burun buruna getirdi ancak Portekizlinin vuruşudna Gkelios topu son anda çıkardı. 44’te Kocaelispor’da Barış Alıcı’nın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Gkelios topu son anda kornere gönderdi. İlk yarıda başka gol olmadı.

3. GOLDEN SONRA VİTES DÜŞÜRDÜK

İkinci yarının ilk 5 dakikasında Bandırma ekibi iki kez gole yaklaştı. 51’de ise fark 3’e çıktı. Bandırma savunmasında Harris’in pas hatası sonrası boşta kalan topu Barış Alıcı sol köşeden topu filelere gönderdi. “3-0” 66 ve 67’de Bandırma ekibi iki kez gole yaklaştı. İlkinde kaleci Gökhan sağ köşeye giden topu sağına uzanarak son anda çıkardı. İkinci pozisyonda yakın mesafeden çekilen şutta top soldan dışarıya çıktı.

AH TANQUE AH!!!

72’de Kocaelispor’da çok talihsiz bir an yaşandı. Tanque bir pozisyonda ayağı Taha Batuhan’ın başına temas etti, Ömer Faruk Turtay direkt kırmızı kartını çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor zorlu Bandırma deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü ve puanını 32’ye çıkardı. Yeşil siyahlılar haftaya Bodrumspor’u konuk edecek.