Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baraçlı Cemevi başkanlarıyla buluştu! Sizlerle beraber hayata geçiriyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Kocaeli’deki cemevi başkanlarıyla düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, Büyükşehir Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül ve Kocaeli’deki 13 cemevinin başkanları katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel

Bu buluşmada, cemevlerinin ihtiyaçları ve talepleri ele alındı. Ayrıca, Derince Yenikent ve Gebze’de yapımı devam eden cemevleri projeleriyle ilgili ayrıntılar görüşüldü. Cemevi temsilcileri, bugüne kadar sağlanan destek ve katkılar için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederken, Genel Sekreter Baraçlı ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

BU PROJELERİ SİZLERLE BERABER HAYATA GEÇİRİYORUZ

Toplantıda konuşan Baraçlı, Kocaeli’deki dayanışmanın örnek bir seviyede olduğunu belirterek, “İzmit Tavşantepe’deki cemevimizin inşaatı ve çevre düzenlemesi tamamlanmış ve hizmete açılmıştı. Şu anda Derince ve Gebze’de iki yeni cemevinin inşaatları sürüyor. Bu projeleri sizlerle birlikte hayata geçirerek toplumsal birlikteliğimizi daha da güçlendiriyoruz” dedi.

İLÇEDE BİR İLK

Baraçlı, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi’ne düzenlediği anma ziyaretlerini hatırlatarak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Hacı Bektaş’ta inşa ettiği tesis, bölgeye birçok misafiri ağırlama imkânı sunuyor. Bu tesis, Hacı Bektaş ilçesinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Aynı şekilde, Kocaeli’deki cemevlerimize de malzeme ve diğer ihtiyaçlar konusunda desteğimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.