BARDA 2 FRAGMAN İZLE: Barda 2 Filmi Konusu Ne? Barda 2 Oyuncuları! Barda 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Bir döneme damgasını vuran Barda filminin devamı olan Barda2 fragmanı yayınlandı. 17 yıllık aradan sonra vizyona girecek olan Barda 2 filmi sosyal medyayı hareketlendirdi. Binlerce kullanıcı Barda 2 oyuncuları ve hikayesine odaklandı. İşte Barda 2 fragman izleme linki..

BARDA 2 FRAGMAN İZLE: Barda 2 Filmi Konusu Ne? Barda 2 Oyuncuları! Barda 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

2007 yılında vizyona giren Barda filmi ardından gözler devam filmine çevrildi. 17 yıllık aranın ardından 2024 yılında vizyona girecek olan Barda 2 filmi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 1997 yılında Ankara'da yaşanan gerçek bir olayı beyaz perdeye taşıyan Barda filmini izleyenler etkisinden hala çıkamazken devam filmi Barda 2 merak konusu oldu. Sosyal medyayı karıştıran Barda 2 konusu ve oyuncuları belli oldu. İşte Barda 2 fragman izleme linki..

BARDA 2 OYUNCULARI

Nejat İşler

Hakan Boyav

Serdar Orçin

Volga Sorgu

Eray Özbal

Hilmi Ahıska

Kıvanç Baran Aslan

Melisa Berberoğlu

Yalım Danışman

Ender Hacımustafaoğlu

BARDA 2 FİLMİ KONUSU

Çok eleştirilen Barda filminin ardından Barda 2 filmi için tarih verildi. İdris Nebi Taşkın'ın başrolünde yer aldığı Barda 2 filminin kadın başrol oyuncusu ise Melisa Berberoğlu oldu. 29 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Barda 2 filminde arkadaşlarının barına giden bir grup gencin beş yabancı tarafından rehin alındıktan sonra sabaha kadar işkence ve tecavüze maruz kalması işleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ