Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Barış Alıcı: Kariyerimde ilk kez yaşadım

Kocaelispor’un etkili kanat oyuncusu Barış Alıcı “Kariyerimde ilk kez 9 kişi kaldığımız bir maç oynadım” dedi.

Kocaelispor’un etkili kanat oyuncusu

BUNLARIN DA ALTINDAN KALKACAĞIZ

Barış, Amed maçını talihsizlik olarak değerlendirdi ve şu ifadelere yer verdi: Amed maçı talihsiz bir maç oldu. Arkada bırakmamız lazım. Oraya çok takılmadan önümüze, hedefimize odaklanmalıyız. Sezon içinde zaman zaman böyle maçlar olacaktır. Bunların da altından kalkacağız evvel Allah. 3 günlük iznimiz vardı. Hocamız da moralli olmamızı istedi. Lig uzun bir maraton sonuçta. İnşallah motivasyonumuzu yeniden sağlayıp Manisa maçı ile beraber taraftarımızın önünde yeni bir galibiyet serisine başlayacağımıza inanıyorum.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Kariyerimde ilk kez bir maçta 9 kişi kaldım. İlk 20 dakikada oldu bir de. Bizim için zorlayıcı bir durumda, hepimiz elimizden geldiğince mücadele ettik fakat bazen bazı şeyler futbolun önüne geçiyor. Biz de öyle bir maç yaşadık. Bu maçı yol kazası olarak adlandırıyorum. Önümüzdeki maçta böylesi talihsizlikler yaşamadan, adaletli maçlar oynasın. Kocaelispor olarak hedef takım olduğumuzu biliyoruz ancak kendimize özel bir şey asla istemiyoruz.

BİZ DE GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Taraftarımız sağ olsunlar içeride dışarıda bizi çok iyi destekliyorlar. İçerideki maçlarda bu desteği daha fazla hissediyoruz. Bu sezon, geçen sezona göre hem sayımız arttı hem de verilen destek bizi sahanın içine daha kolay sokuyor. Taraftarımız gerekeni her zaman yapıyor. Bizler de futbolcular olarak yapacağız. Camia olarak bütünleştik, bunu da sahaya yansıtacağız.

DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUM

Rekabet, takımın performansını her zaman artırır. Kocaelispor’a geldiğim ilk andan itibaren terimin son damlasına kadar mücadele ettim, daha iyi olmak için çabaladım. Yükselen performansımın üzerine eklemek ve takımıma daha fazla yarar sağlamak istiyorum. Arkadaşlarım da ben de birbirimize destek olarak kazanmaya devam edeceğiz inşallah.

MARKAO BİZE ÇOK MAÇ KAZANDIRACAK

Markao takımımız için büyük bir güç. İnşallah kendisi daha da hazır olduğunda bize maçlar almaya devam edecek. Bizler de asistlerimizle kendisine yardımcı olacağız inşallah. 11’de oynamayı her futbolcu gibi ben de isterim. Zaman zaman sonradan girdiğim anlar da oluyor. Benim için ilk 11 oynamışım, sonradan girmişim fark etmiyor. Her zaman formamın hakkını vermeye çalışıyorum. Bu sezon gol ve asist olarak geçen sezonun üzerine çıkmak istiyorum. Daha da önemlisi 15 yıllık özlemi dindirmek ve Süper Lig’e yükselmek istiyoruz.