Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Barış Alper Yılmaz, Keçiörengücü’ne servet kazandıracak!

Kocaelispor’un rakipleri arasında yer alan Keçiörengücü, Barış Alper Yılmaz’ın yurt dışı transferinden en az 250 milyon lira bekliyor.

Kocaelispor’un rakipleri arasında yer

ŞAMPİYONADA MÜTHİŞ İŞLER ÇIKARDI

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Galatasaray ile tüm organizasyonlar dahil 55 maça çıkan, 7 kez fileleri havalandıran ve 11 de asist yapan kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz bir önceki takımı Keçiörengücü’ne servet kazandıracak. 2020-2021 sezonunda Ankara ekibinden İstanbul ekibinin yolunu tutan Barış, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansı sonrası değerini ikiye katladı.

GALATASARAY 50 MİLYON EURO İSTİYOR

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Bolu’da sürdüren Keçiörengücü Barış’ı Ankara Demirspor’dan kadrosuna katmış ve Galatasaray’a 15 milyon bonservis+sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında sarı kırmızılı takıma göndermişti. Livepool, Manchester United, Napoli, Borissia Dortmund gibi devlerin peşinde olduğu Barış Alper için Galatasaray Kulübü 50 milyon Euro bonservis belirledi.

YATIRIM YAPACAKLAR

Barış an itibari ile 30-35 milyon bonservisi görmüş durumda. Eğer Barış 35 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olursa Keçiörengücü’nün kasasına 7 milyon Euro yani yaklaşık 250 milyon Türk Lirası girmiş olacak. Barış Alper’den gelen ilk 15 milyon TL’nin üzerine TFF’den 3 milyon lira tesis yardımı ve Başkan Sedat Tahiroğlu’nun da bu rakama 7 milyon lira eklemesi ile Keçiörengücü müthiş bir tesis yapmıştı. Kulüp, ikinci gelmesi muhtemel dev rakamların ardından yine kulübün geleceği adına ciddi yatırımlar yapacak.