Barış Karadeniz öldü mü? Barış Karadeniz kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Barış Karadeniz öldü mü? Barış Karadeniz kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Sinop-Samsun karayolu Demirci köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in kullandığı otomobil, aynı yönde ilerleyen bir minibüse arkadan çarptı. Kazada, Milletvekili Barış Karadeniz ile otomobilde bulunan eski CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve minibüs sürücüsü S.A. ile yanında bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği kaza sonrasında yaralılar, çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan açıklamaya göre, yaralıların sağlık durumu iyi ve tedavilerinin ardından taburcu edildikleri belirtildi.

Barış Karadeniz'in ölüp ölmediği sorusu, kazanın ardından internet üzerinde merak konusu oldu. Ancak, yaşanan kaza sonrasında milletvekilinin sağlık durumu iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Kaza ile ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü belirtilirken, kazanın detayları ve nedenleri üzerine resmi açıklama yapılmadı. Kamuoyu, CHP Milletvekili Barış Karadeniz'in sağlığına dair gelecek güncellemeleri takip etmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ