Barış Özdemir dünya evine girdi

AK Parti eski İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in kardeşi ve ortağı Barış Özdemir görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Barış Özdemir dünya evine girdi

Kocaeli’nin tanınmış ve genç iş insanlarından AK Parti eski İl Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir eski meclis üyesi Baki Özdemir’in kardeşi ve ortağı Barış Özdemir Aynur-Mehmet Kaplan çiftinin kızları Aslı ile evlendi. Antikkapı’da gerçekleşen düğüne katılım geniş oldu.

ÇOK SAYIDA NİKAH ŞAHİTİ VARDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın kıydığı nikahın şahitliklerini ise eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli eski milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, İzmit Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, eski il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mehmet Ellibeş, İzmit ilçe başkanı Halil Dokuzlar, Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz yaptı.

Barış Özdemir dünya evine girdi - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ