Bariyer İlişki Out GAP İlişki In: GAP İlişki Nedir? GAP İlişki Nasıl Olur? GAP İlişki Ne Demek?

Sosyal medyada oldukça popüler olan GAP ilişki nedir merak konusu oldu. Çok sayıda kullanıcının yorum yaptığı GAP ilişki nasıl olur sorgulandı. Geleneksel ilişki anlayışlarından bir hayli farklı olan GAP ilişki anlamını sizler için araştırdık. İşte merak edilen GAP ilişki..

Bariyer İlişki Out GAP İlişki In: GAP İlişki Nedir? GAP İlişki Nasıl Olur? GAP İlişki Ne Demek?

Son günlerde sıklıkla kullanılan GAP ilişki sorgulamaları hızlandı. İlişkiler dünyası jenerasyon farkıyla birlikte evrim değiştirdi. Hal böyle olunca yeni ilişki dinamikleri çıktı. Bunlardan biri de GAP ilişki terimi oldu. GAP ilişki ne demek merak eden vatandaşlar araştırma yaptı. Arama motorlarında GAP ilişki nedir, GAP ilişki ne, GAP ilişki nasıl olur, GAP ne demek gibi sorular yanıt aradı. Geleneksel ilişki anlayışlarının dışına çıkan GAP ilişki terimini sizler için araştırdık. İşte GAP ilişki açıklaması..

GAP İLİŞKİ NEDİR? NE DEMEK?

GAP İlişki açık ilişkinin bir alt türü olarak tanımlanır. GAP İlişki türünde partnerler birbirlerine fiziksel ve duygusal anlamda belirli bir boşluk bırakır. İlişki süresince başkalarıyla görüşmeleri bir sorun teşkil etmez. GAP İlişki süresinde belirli bir boşluk yaratılması ve bu süre içinde ilişki yokmuş gibi davranılması bireyleri özgürleştirir. Gap kelimesi İngilizcede boşluk anlamına geliyor. Bu ilişki parçalı ve boşluklu bir ilişki yaşamak anlamına geliyor. Kimileri GAP İlişki teriminin savunucusu olurken kimileri ise geleneksel ilişkilerdeki bağlılığın ve ciddiyetin bu tarz yöntemlerle daha da azaltıldığı görüşünü savunuyor.

Bariyer İlişki Out GAP İlişki In: GAP İlişki Nedir? GAP İlişki Nasıl Olur? GAP İlişki Ne Demek? - Resim : 1

GAP İLİŞKİ NASIL OLUR?

GAP İlişki bazı çiftler için ilişkilerinde yenilik ve esneklik imkanı verdiği için çok tutuluyor. Öte yandan kimileri ise GAP İlişki türünün duygusal bağlamda belirsizliklere ve güvensizliklere neden olduğu için karşısında yer alıyor. Bu ilişki türünün avantajları arasında bireylerin kendi kişisel alanlarına ve özgürlüklerine sahip olmaları başta yer alıyor. GAP İlişki ile bireyler baskı hissetmeden kendi kimliklerini koruyabiliyor. Özellikle genç kuşak arasında popüler olan GAP İlişki toplumda farklı yankılar uyandırdı.