Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Başak burcu erkekleri; uzun boylu, kumral ya da sarışındır. Bu burçlar; büyük gözlere ve dalgalı saçlara sahiptir. Dış görünüşleri oldukça etkileyicidir ve dikkat çekerler.

Başak burcu erkekleri; uzun

Başak burcu erkeklerinin en dikkat çeken özelliklerinden biri, çekici yüz hatlarıdır. Belirgin çene ve burun yapıları ile ön plana çıkarlar. Saçlarına özen göstermek ve bakım yapmak, Başak erkeklerinin önceliklerinden biridir. Yüz hatları belirgindir. Kalın dudaklara sahip olsalar da ağız yapıları küçüktür. Başak burcu erkekleri, karizmatik olarak nitelendirilirler.

Başak burcu erkeklerinin gözleri oldukça çekicidir ve parlak bir bakışları vardır. Bu, dikkat çekici bir etki yaratmalarını sağlar. Duruşları ile asalet ve karizma yansıtırlar. Giyim konusunda kararsız olsalar da kendilerine yakışan kıyafetleri seçmekte titizdirler. Renk seçimlerinde mavi tonlarına yönelirler; çünkü bu renk onlara en çok yakışan renktir.

Başak Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

Başak burcu erkekleri samimi, gösterişsiz ve disiplinli kişilerdir. Düzen ve temizlik konusundaki titizlikleri ile bilinirler.

Olumlu özellikleri arasında düzen ve temizlik tutkusu ön plandadır. Hata yapmaktan çekinir, işlerini titizlikle planlar ve hayatlarını düzen içinde yaşamayı tercih ederler. Fakat; bazen kontrol ihtiyacı ve fazla denetim hissi olumsuzluk olarak ortaya çıkabilir.

Başak burcu erkekleri, zekâları ve pratik bakış açıları ile dikkat çekerler. Ancak atılgan değillerdir, daha ziyade disiplinli ve neşeli bir yapıları vardır. Enerjik ve olumlu düşünceye sahiptirler. Özgür ruhlu bireylerdir. Ayrıca, ailelerine önem verirler ve sınırlanmaktan hoşlanmazlar.

Başak Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

Aşk hayatlarında mantıklı bir ilişki arayışındadırlar. Aşkın yanı sıra mantıklı bir birliktelik onlar için daha önemlidir. Bu nedenle eş seçimi konusunda titiz davranırlar ve geç yaşlarda evlenme eğilimindedirler.

Başak Burcu Erkeğinin İş Hayatı

İş yaşamında başarı hedefleyen Başak burcu erkeği, düzenli ve analitik düşünce yapısıyla öne çıkar. Azimli çalışmaları ve istikrarlı çabalarıyla iş dünyasında aranan çalışanlar arasında yer alırlar. Çalışmaktan yorulmazlar ve hedeflerine ulaşmak için kararlı bir şekilde ilerlerler.

Başak Burcu Erkeğinin Uyum Sağladığı Burçlar

Başak burcu erkeği; Oğlak, Yengeç ve Boğa burçları ile uyum içindedir. Detaylara dikkat etme konusundaki hassasiyetleri, Oğlak burcu ile uyumlu bir ilişki kurmalarını sağlar. Boğa burcu da benzer düşünce yapısına sahip olduğu için iyi anlaşırlar. Yengeç burcuyla olan empati yetenekleri ve yaşama bakış açıları da onları birbirlerine yakınlaştırır.

Başak Burcu Erkeğinin Anlaşamadığı Burçlar

Başak burcu erkeği; Terazi, Aslan ve Kova burçları ile anlaşmakta zorlanır. Başak burcu erkeği, detaylara ve başkalarının gereksinimlerine önem verirken, Aslan burcu kadınlarının bencil tavırlarını anlayamazlar. Bu nedenle anlaşamazlar.

Ayrıntılar, Başak burcu erkeği için önemliyken, Terazi burcu bunlara takılmaz. Bu da ikilinin ilişkisini zorlar. Kova burcu ile de zor anlaşır; çünkü duygularını ifade etmede çekingen olmaları, Kova kadınının açık sözlülüğü ile çatışabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!