Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Başak burcu erkekleri, eleştirel kişilikleri nedeniyle başka burçlarla anlaşmakta zorlanır. Özellikle bazı burçlar için başakla anlaşmak neredeyse imkânsızdır. Ama onunla anlaşmayı başaranlar da yok değil.

Başak burcu erkekleri, eleştirel

Başak erkekleri, sürekli şikâyet edecek bir şeyler bulur. Karşılarındaki insanlara pat diye yaptıkları hataları söylerler. Mantığı ön planda olan kişiler, başakla daha güçlü bir ilişki kurar. Başak erkeklerinin en olumlu özelliği düzenli olmalarıdır. Ancak bazen aşırı titizlik sergileyerek insanı bunaltabilirler.

Disiplinli olan başak burçları, olayları sürekli denetlemeye çalışır. Bu nedenle hem günlük hayatta hem de iş hayatında onlarla beraber olmak zordur. Başak erkeği aşkta da hep mantığına göre hareket eder. Kafasına yatmayan durumlarda onu ikna etmek zordur.

Başak Erkeği Hangi Burçlarla Daha İyi Anlaşır?

Birçok olumsuz ve insanları çileden çıkaran özelliğe sahip olan başak erkeği ile anlaşmak, herkesin harcı değildir. Onun en iyi anlaşabildiği burçlar; oğlak, yengeç ve boğa olarak sıralanabilir.

  • Oğlak Burcu

Başak erkeğinin en iyi anlaştığı burçların başında oğlak gelir. İki burç karakter olarak birbirini tamamlar. Oğlak kadını her zaman kendisine sevgi gösterilerinde bulunacak bir erkek ister. Başak erkeği de bu noktada onun ihtiyacını karşılar. İlişkileri son derece romantik bir şekilde ilerler. Başak erkeği ve oğlak kadını evlendiği zaman da çok mutlu olur.

  • Yengeç Burcu

Başak erkeği, kolay kolay herkese güvenemez. Ancak yengeç kadınına tam anlamıyla güvenmeyi başarır. Yengeç ve başak her anlamda birbirini tamamlar. Başak burcunun içe dönük tavrını, yengeç kadını kolay bir şekilde yener.

  • Boğa Burcu

Boğa kadını ve başak erkeği özellikle mutlu bir evlilik yaşama konusunda başarılıdır. Başak erkeği her zaman uzun vadeli bir ilişki ister. Uzun ömürlü ilişkiyi boğa kadını ile yaşaması mümkündür. İlişkinin uzun ömürlü olması için boğa kadınının kıskanç bir tavır takınmaması gerekir.

Başak Erkeği Hangi Burçlarla Anlaşmakta Zorlanır?

Başak erkeğinin anlaşmakta zorlandığı burçlar arasında aslan ve terazi yer alır. Her iki burç da başak ile anlaşabilmek için azami bir çaba göstermelidir.

  • Aslan Burcu

Aslan burcu kadını eğlenceli ve hareketli bir kişiliğe sahiptir. Başak burcu erkekleri ise bu noktada ağır kalır. Aslan kadını ilişkilerde baskın taraf olmak ister. Ancak başak erkekleri buna uyum sağlamakta güçlük çeker. Aslan ve başakların arkadaşlık ilişkisi de aslanın baskıcı tavrı nedeniyle yürümeyebilir.

  • Terazi Burcu

Terazi burcu kadınları bazen kararsız ve değişken bir tavır sergiler. Aynı zamanda sevdiğini kaybetme korkusuyla hatalı hareketler yapmaları da mümkündür. Özellikle bazı dönemlerde aşırı baskıcı bir tutum sergilemeleri mümkündür. Terazi kadını, beraber olduğu kadını tek bir hatasında siler. Bu nedenle onunla ilişki yaşamak, başak erkeğinin her zaman diken üstünde olmasına yol açar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!