Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Başak burcu kadını, evliliğinde partnerini duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak beslemeyi tercih eder. Birlikte büyüyebilecekleri ve tolerans gösterebilecekleri ilişkilere açıktır. Partnerinden anlayış ve saygı bekler.

Başak burcu kadını, evliliğinde

Başak kadını evliliğinde genellikle sakindir, karşısındakine değer verir ve aşık olduğu zaman büyük bir tutku ile yaklaşır. Eğlenceli arkadaşlık ilişkilerinin yanı sıra evlilik hayatında da oldukça eğlenceli bir kimliği vardır. Düzeni sevmesi ve genellikle analitik zekaya sahip olması, onun bütün işlerini pratik şekilde tamamlamasını sağlar. Hayatımda önem verdiği bazı faktörler vardır ve partnerinden de bu konulara özen göstermesini bekler. Başak kadını evliliğinde daha ılımlı bir karaktere bürünürken, karşısındakinin de sakin olmasını diler.

Başak Kadını Hangi Burç ile Evlenmeli?

Başak kadınının uyum sağladığı bazı burçlar vardır. Bu burçlar ile duygusal uyumları daha yüksektir. Başak burcuna sahip olan bir kişinin karakteristik özellikleri önemlidir. Bu özelliklere göre kendisine eş seçimi yapacaktır. Sevdiği erkekten beklentileri vardır ve beklentileri karşılandığı takdirde evlilik için uygun olup olmadığına karar verecektir. Başak kadını ile evliliğe uygun olan ve uyumları yüksek burçlar şunlardır:

  • Yengeç erkeği
  • Akrep erkeği
  • Oğlak erkeği

Başak Kadını ve Yengeç Erkeği Evliliği

Başak kadını ve yengeç erkeği arasındaki evlilik başarılı olacaktır. Birbirlerini mutlu etmeyi bileceklerdir. Başak kadını dinlemeyi sevmesi yengeç erkeğinin de dinlemeyi özen göstermesi nedeniyle aynı noktada birleşen bilirler. Problemlere karşı bakış açıları genellikle aynı olacaktır. Başak kadını hayatında düzene, pratikliğe ve detaylara önem verir. Yengeç erkeği içinde benzer durum söz konusudur. Birbirlerini tamamlayacakları bir evliliğe sahip olurlar. Evlilikleri çoğunlukla uzun sürer.

Başak Kadını ve Akrep Erkeği Evliliği

Başak kadını analitik erkeklerden hoşlanır. Akrep erkeği analitik bir zekaya sahiptir. Eğlenceli yanı başak kadınına derinden etkiler. Akrep erkeği genellikle derin duygular, besler ve aynı zamanda hırsları ve kendini öne çıkarmasıyla bilinir. Başak kadını bu duruma alıştığı taktirde akrep erkeği ile başarılı bir evliliği olabilir. Akrep erkeği aşık olduğu başak kadınına sadık olacaktır. Güvenli, tutkulu ve güçlü duyguların yer aldığı bir evlilik yaşayacaklardır.

Başak Kadını ve Oğlak Erkeği Evliliği

Başak kadını ile evlenmeye uygun burçlardan birisi de oğlak erkeğidir. Oğlak erkeği hayatında düzeni sever ve oldukça titizdir. Başak kadını ile benzeyen bu özellikleri nedeniyle ev içerisinde özellikle daha iyi anlaşmalarını sağlar. Evin düzeni ve işlerini birlikte tamamlar ve birlikte planlarlar. Bu durum ikisinin de hoşuna gidecektir.

Aynı zamanda başak kadını oğlak erkeğini hem çekici hem de tatmin edici bulur. Dolayısıyla duygusal olarak da birbirlerini anlamaları daha kolaydır. Hem fiziksel çekimleri yüksek olduğundan hem de birbirleri ile duygusal olarak uyumlu oldukları için evlilikleri mutlu ve uzun süreli olur.