Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Mantıklı hareket eden ve titizliğiyle bilinen başak kadınlarının erkeklerde aradığı pek çok özellik var. Bu özelliklere sahip olduğunuz takdirde başak kadını ile aşkı doruklarda yaşayabilirsiniz.

Mantıklı hareket eden ve

Başak kadını, karşılaştıkları sorunlara son derece hızlı bir şekilde çözüm üretir. Planlı yaşamaya alışıktır. Aynı zamanda etrafındaki insanlara yardım elini uzatmasıyla da bilinir. Başak kadınının olumsuz özelliklerinden biri detaylar içerisinde boğulmasıdır. Düzen ve temizlik takıntısına sahip olması da ilişkinizin çıkmaza girmesine neden olur.

Dediğim dedik olan başak kadınları, bazen aşırı mesafeli bir duruş sergileyebilir. Size neden kızdığını ya da neye kafayı taktığını anlamakta güçlük çekersiniz. Olumsuz özelliklerini görmezden gelmek ve onunla mutlu bir beraberlik yaşamak için birtakım taktikler uygulayabilirsiniz.

Nezaket, Başak Kadını İçin Önemlidir

Başak kadını, karşısındaki erkeğin her zaman kibar olmasını ister. Baş başayken ya da arkadaş ortamında her zaman nezaketinizi sergilemelisiniz. Ancak bunu yaparken samimi olmanızda fayda vardır.

Yaptıklarınızın Eleştirilmesine Hazır Olun

Başak kadınları, her zaman mükemmeli arar. Sürekli eleştirici bir tavır takınmaları hem arkadaşları hem de ilişki yaşadıkları kişi için can sıkıcı olur. Başak kadınının bu tavrına hazır olmalısınız. Zira ne denli mükemmel olsanız da eleştirilmekten kurtulamazsınız.

Planlı Hareket Edin

Başak kadınları her zaman disiplinli ve planlı hareket eder. Spontane hareketler onlara göre değildir. Bu nedenle yiyeceğiniz yemeği, gideceğiniz konseri ona günler öncesinden söylemelisiniz. Bir plan yapmadan önce başak kadınından onay almanız da önemlidir.

Dış Görünümünüze Dikkat edin

Başak kadınları, dış görünüme ciddi anlamda önem verir. Hangi ortamda olursanız olun şık görünmelisiniz. Şıklığınız sayesinde onu kolay bir şekilde etkileyebilirsiniz. Aynı zamanda kişisel bakımınıza da dikkat etmeniz önemlidir. Sık sık duş almak, güzel kokular sürmek, tıraşlı olmak; başak kadınının dikkat ettiği detaylar arasındadır.

Duygularınızı Açma Konusunda Cesur Olun

Başak kadınları ilk adımı atmak konusunda çok cesur değildir. Sizden etkilenseler bile ilk adımın her zaman erkekten gelmesini isterler. Bu nedenle hislerinizden emin olduğunuz takdirde vakit kaybetmeden ona açılmalısınız.

Gerçekçi Olun

Melankolik tavırlar, şiirler, özlü sözler; başak kadınlarını çok fazla cezbetmez. Her zaman gerçek hayata yönelik konularda konuşmak, daha fazla hoşlarına gider. Onun karşılaştığı zorlukları kolaylaştıracak adımlar atabilirsiniz. Böylece kendisini önemsediğinizi anlar.

Birikiminizi Ona Gösterin

Başak kadını her zaman entelektüel erkeklerden hoşlanır. Ona göre bir erkek, tüm konularda bilgi sahibi olmalıdır. Bir ortama girdiğinde konuşmasıyla herkesi büyülemelidir. Birikiminizi başak kadınına gösterdiğiniz takdirde sizden kolayca etkilenir.

Başak kadını ile beraber olmak isteyen erkekler, onun hassasiyetlerine her zaman dikkat etmelidir. Aksi takdirde uzun süreli bir ilişki yaşanması mümkün olmaz. Başak kadınları kadar ince düşündüğünüz takdirde ileriye dönük bir ilişki yaşamanız mümkün olur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!