BAŞAKŞEHİR LA FIORITA MAÇI CANLI YAYIN İZLE: TRT 1 Başakşehir Maçı Canlı TAKİP ET! La Fiorita Başakşehir Maçı TRT 1 Şifresiz İzle

Avrupa temsilcisi Başakşehir kritik maç günü geldi. 25 Temmuz Perşembe günü oynanacak Başakşehir vs La Fiorita maçı taraftarlar tarafından takibe alındı. Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında rakibi La Fiorita ile kozlarını paylaşacak olan Başakşehir avantaj hedefinde. İşte maçı takip etmek isteyenler için Başakşehir La Fiorita maçı canlı yayın linki..

BAŞAKŞEHİR LA FIORITA MAÇI CANLI YAYIN İZLE: TRT 1 Başakşehir Maçı Canlı TAKİP ET! La Fiorita Başakşehir Maçı TRT 1 Şifresiz İzle

Başakşehir La Fiorita maçı canlı izle sorgulaması yapan taraftarlar için geri sayım başladı. 25 Temmuz 2024 Perşembe günü Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden Başakşehir ile La Fiorita takımı için heyecanlı bekleyiş başladı. Kritik maçın detaylarını sorgulayan futbolseverler Başakşehir vs La Fiorita maçı canlı yayın nereden izlenebileceğini sorgulamaya başladı. Futbol düşkünleri için Başakşehir La Fiorita canlı yayın bilgisi verildi. İşte TRT 1 Başakşehir La Fiorita maçı canlı yayın izleme ekranı..

TRT 1 BAŞAKŞEHİR LA FIORITA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAŞAKŞEHİR LA FIORITA MAÇI CANLI YAYIN İZLE

Başakşehir La Fiorita maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak. Avrupa temsilcisi turuncu lacivertli Başakşehir ekibi 50 maçta 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet skoruna bir galibiyet daha eklemek için hazırlandı. RAMS Başakşehir ile La Fiorita maçı TRT 1 ekranından canlı yayınlanacak. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde kadrosunu oluşturan Başakşehir Avrupa kupalarında ilk sınavı için hazır. Başakşehir La Fiorita maçı TRT 1 ekranından canlı takip edebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11

Muhammed

Kemen

Duarte

Opoku

Ömer Ali

Onur

Berkay

Deniz

Pelkas

Davidson

Figueiredo

LA FIORITA MUHTEMEL 11

Vivan

Marco Mazzotti

Scipioni

Pezzi

Greco

Guerri

Cicarelli

Nicola Mazzotti

Felipe

Casolla

Portaccio

Kaynak: Şermin Temur