Başarılı elçimiz Tolga Şanbay, Efeler’de resmi imzayı attı

İlimizin başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Efeler 09, 3. Lig ekiplerinden Efeler 09’a resmi imzayı attı. Kulübün sahibi On Numara Sportif A.Ş. Başkanı Mahmut Gözüaçık, yeni ekibi tanıttı.

Başarılı elçimiz Tolga Şanbay, Efeler’de resmi imzayı attı

ÇOK PARLAK BİR KARİYER

Yeşil beyazlı kulüp İzmitli teknik adam Tolga Şanbay ile anlaşırken ayrıca 3 yıldır takımda sportif direktör olarak Emre Doğan ile de söz kesti. Efeler’in yeni teknik patronu olması beklenen Tolga Şanbay, futbola Kocaelispor altyapısında başladı. Daha sonra Teksüt Bandırmaspor, Bilecikspor, Sapanca Gençlikspor ve Gebzespor’da ter döken Tolga Şanbay, 1999 yılında Fenerbahçe takımında forma giydi.

MERİH DEMİRAL VE NİCELERİ

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe’nin gelişim liglerindeki takımlarında teknik sorumlu olan Tolga Şanbay, 2016 yılında Pazarspor ve Körfezspor kulübünde ilk defa profesyonel takım çalıştırdı. Daha sonra Altınordu, Erzurumspor Futbol Kulübü, Kayserispor ve Afyonspor takımlarında gelişim teknik sorumlusu olarak görevine devam etti. Altyapılarda görev yaparken birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Şanbay, Suudi Profesyonel Ligi'nde El-Ehli takımında forma giyen milli oyuncu Merih Demiral'ı keşfeden kişi olarak biliniyor.

Başarılı elçimiz Tolga Şanbay, Efeler’de resmi imzayı attı - Resim : 1 Başarılı elçimiz Tolga Şanbay, Efeler’de resmi imzayı attı - Resim : 2 Başarılı elçimiz Tolga Şanbay, Efeler’de resmi imzayı attı - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç