Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başıboş köpekler sokakta yaşlı kadına saldırdı

Niğde’de başıboş iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki Meryem Birol, dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Korku dolu anları anlatan Meryem Birol, “İşten çıkıp evime gitmek üzereyken iki köpek saldırdı. Kaçacak yer bulamadım, biri dudağımdan tuttu, diğeri kolumdan sürükledi. Yardım edin diye bağırdım” dedi.

Niğde'de başıboş iki köpeğin

Olay, dün akşam saatlerinde Altunhisar ilçesinde yaşandı. Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım personeli olarak çalışan Meryem Birol, işten çıkıp evine gittiği sırada Çiftlik kavşağı terminal önünde bölgedeki bir fabrikanın iki köpeği tarafından saldırıya uğradı. Çevredeki insanların yardımıyla köpeklerin elinden kurtulan Birol’un sol kolu, sol bacağı, ağız ve burun kenarları köpekler tarafından ısırıldı. İlk olarak Altunhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Birol, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

ÖLMEMİZ Mİ GEREKİYOR?

Tedavi sürecinde yaşadığı korku dolu anları paylaşan Meryem Birol, “İşten çıkıp evime gitmek üzereyken iki köpek saldırdı. Kaçacak yer bulamadım, biri dudağımdan tuttu, diğeri kolumdan sürükledi. Yardım edin diye bağırdım ama kimse gelmedi. Bir iş yeri sahibi elinde demirle geldi, ama köpekler bırakmadı. Şu an bacaklarım ve kolumda derin yaralar var. İlk olarak Altunhisar Hastanesi’ne gittim, buradan Niğde’ye sevk edildim. Burada sanki yorgan diker gibi etlerimi diktiler. Kolum uyuşuk, dudağımdaki damar kopmuş. Ölmemiz mi gerekiyor? Tek başına yaşayan biriyim, işe gidip geliyorum ve bu korkuyu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Gözümü kapattığımda köpeklerin üstüme geldiğini görüyorum. Köpekler sahipli, şikayetçiyim. Enfeksiyondan bacağım kesilse kim bakar bana?” şeklinde konuştu.