Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyespor BAŞLADI

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Başiskele Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Süper Amatör Lig’de mücadele

2024-2025 Futbol Sezonu’nda Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Başiskele Belediyespor, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yeni sezona genç ve dinamik bir kadro kuran kırmızı beyazlı takım, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.Genç antrenör Metin Erol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı kulüp başkanı Serdar Tunçay ile yönetimi takip etti.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Tunçay “Yeni sezonda hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Metin Erol hocamız, teknik ekibimiz ve futbolcularımız bir üst lige çıkma heyecanını bizlere yaşatmak için ellerinden geleni yaparak inşallah bizleri gururlandıracaklar. Çok çalışarak taraftarımıza güzel oyun sergileyecek, rakiplerimizle centilmence mücadele ederek alnımızın teriyle maçlarımızı kazanmak istiyoruz.

YASİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime yeni sezonda başarılar diliyor, yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amatör spor kulüplerine değer veren, kulüplere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başiskele Belediye Başkanı Sayın Yasin Özlü’ye teşekkür ederim.

HER ALANDA GÜZEL İŞLER
Yaptığı tüm maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkanımız Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her alanda güzel işler yapılan ilçemizde bizler de elimizden geldiğince sahada güzel futbol oynayarak güzel işler yapmak istiyoruz. Yağmur çamur demeden takımımıza tribünlerden destek veren Başiskeleli sporseverlere ve taraftarlarımıza da güzel futbol izletmek için çok çalışacağız.