Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyespor, Raşit Ören ile uçuyor! “2-0”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Başiskele Belediyespor fırtınası esiyor. Kırmızı beyazlılar son maçında Hisareyn’i 2-0 mağlup etti.

Süper Amatör Lig B

İLK YARIDA GOL YOK

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan maçta iki takım da pozisyonlar bulurken, topun hakimi Başiskele’deydi. Kırmızı beyazlılarda ilk yarıda Emirhan Subaşı’nın bir topu direkten dönerken, Yunus Çelik’in ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Hisareyn kalecisi Emrullah elinden geleni yaparken, Yaser Bilal ve Yunus’un vuruşlarında gole izin vermedi. Hisareyn’de ise Selçuk Şamlı karşı karşıya kaldığı pozisyonda son vuruşu yapamadı, Ogün’ün de bir topu direkten döndü.

NE YAPTIN YASER!

İkinci devrede Başiskele Belediyespor’da sahneye Yaser Çakmak çıktı ve Hisareyn kilidini 56. dakikada açtı. Kaptan Yaser sahalarda ender görülen gollerden birisine imza attı ve yaklaşık 35 metreden kaleye sert bir şut çekti, bu top ağlara gitti. “1-0” Golden sonra Bilal, Muhammed ve Furkan ile 3 net pozisyon kaçıran Başiskele Belediye bitime 15 dakika kala başarılı golcü Furkan Filiz ile skoru 2-0’a getirdi ve rahatladı. Son bölümlerde Ogün ile yine direğe takılan Hisareyn’in kalan sürede çabaları sonuçsuz kaldı ve Başiskele ekibi Hisareyn’i 2-0 mağlup etti.