Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele siyasetinde bomba iddia: Mutlu ve Ayaz birleşiyor mu?

Başiskele siyaset gündemine bomba gibi düşen iddia: Zafer Mutlu ve Hüseyin Ayaz birleşiyor mu?

Başiskele siyaset gündemine bomba

31 Mart yerel seçimlerine oldukça kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de yerel seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçelerden biri kuşkusuz Başiskele.

İŞBİRLİĞİ Mİ YAPACAKLAR?

Başiskele‘de yerel seçimlerin en önemli iki aktörü arasında olası iş birliği iddiaları ilçe siyasetini hareketlendirdi. Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu ile Bağımsız Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın yerel seçimlerde işbirliği yapabileceği konuşuluyor.

İKİ AYRI SENARYO

İş birliği noktasında konuşulan iki ayrı senaryo var. Senaryolardan biri başkan olarak Hüseyin Ayaz’ın desteklenmesi, mecliste de Saadet Partisi’nin desteklenmesi şeklinde.

MUTLU ÇATI ADAY MI?

Bir diğer senaryo ise Zafer Mutlu’nun çatı adaylığında, Hüseyin Ayaz’a oy verecek seçmenlerin de Mutlu’ya yönlendirilmesi ve başkan olarak Zafer Mutlu’nun seçilmesi. Bu durumda da Hüseyin Ayaz‘ın Başiskele Belediye Başkan Yardımcılığı ya da koordinatör olarak görevlendirileceği iddia ediliyor.

MUTLU KONUŞTU

Nokta Gazetesi olarak ilçe siyasetini hareketlen ittifak iddialarını Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu’ya sorduk. Mutlu, Saadet Partisi çatısı altındaki bir seçim işbirliğinden memnun olacağını kaydederek şu ifadeleri kullandı:

MEMNUNİYET DUYARIZ

“Saadet Partisi Başiskele’de bizim adaylığımız altında çok iddialı bir pozisyonda. Hatırlarsınız bir önceki genel seçimde %36 oranında bir oy almayı başarmıştık. İlçemizin, Başiskele’nin geleceği için Saadet Partisi’nin çatısı altında Hüseyin Ayaz ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız.

RAHATLARIZ

Biz Başiskele’yi birlikte yönetmeye, elbirliğiyle bu ilçeyi kalkındırmaya hazırız. Eğer bu birliktelik olursa Başiskele seçiminde ciddi manada rahatlayabiliriz.

Hüseyin Ayaz ittifak hakkında konuştu: Böyle bir…

YORUMLAR

21 adet yorum var

  1. Ayaz yuzde 10 u gecsin buyuk basari saysin. Siyasi hayatini bu secimde bitirdi. Yaninda gezenler hep ayni yuzler. 5 tane mesale yakip gaza geliyorlar. Secim aksami hepsi uzulecek.

  2. Buradaki yorumları okuyunca çok gülüyorum. Hüseyin’le zaferin birleşmesi yetmez yanınıza anılıda alın hepinizi üst üste koyup yenelim.. son 20 gün bay bay hepiniz :))

  3. İki gün önce Zafer mutlu biz seçimi kazanıyoruz az kaldı diyor.Şimdi benim başkanlığımda birleşme olursa çok iyi olur diyor.Bu açıklama tamamen bitikliğin göstergesi.Her zaman 1+1 iki etmez.Keşke birleşsinler ikisini birden sandığa gömmek çok zevkli olur.

  4. Ya Sen Kimsin Ki Başiskelenin Kurucusu Sana mı Katılacak Hangi Yüzle Bunu Söyleyebiliyorsun Sayın Zafer Bey Aldığın O Oylar Sayın Başkan Hüseyin Ayaz Olmadığı İçin Size Oy Atıldı Buna Emin Olun …

  5. Hüseyin Ayaz Başiskele de bir iş yaptımı kaliteli yapmıyordu ki mesela bakın ilçenin kütüphanesine belkide Kocaeli’de ki en güzel kütüphane yada gençlik merkezi en büyüğü Yasin Özlü bence bu ilçeye bişey yaptımı en iyisi hedefiyle layığıyla yapıyor Hüseyin Ayaz’ın yaptığı pazar alanı su akıtıyor ve çok çirkin bir görüntüye sahipken Yasin Özlü’nün yaptığı pazar alanı bile gerçekten modern daha belki de onlarca örnek verebilirim ama Zafer Mutlu’yu destekleyebilirim Hüseyin Ayaz’ı destekleyeceğimi sanmıyorum Ayaz’a bu ilçede bedavacılar beleşçiler oy verir bedava yemek ısmarladığı kişiler, bedava şemsiye, bedava saatçiler kısaca promosyoncular oy verir ben belediye kasasından bunlara karşıyım ekonomi yönünden Saadet bile belediye bütçesinde mesela Yasin Özlü’yü takdir etti Meclis Üyesi Mustafa bey Hüseyin Ayaz bişey yapmadan bütçeyi nasıl zorluyordu anlayamıyorum…

    1
    1
    1. 5 yılda yasin ne yaptı sayarmısın kütüphane dışında çocuk ünüvetsitesi ek binasını yıktı tamamlayıp başka birşey yapmak varken milli servet moloz oldu
      Spor salonları kapatıldı
      İsim değiştirdi gençlik merkezi genci ala baştim hızlı işler ekibi gibi ama işler hızlı yapılmadı hatta hiç yapılmadı Hüseyin ayazda baştim e yapılan şikayet 2 günde çözülürken yasinin halkın şikayetleri umrunda olmadı isim değişikliği dışında
      Vatandaş a para yok dışında bir dönem başkanım büyük şehire geri dönücem derken ne değişti tekrar aday oldu
      5 yılda yapmadıklarını şimdi nasıl yapacak k.osmanığlu şevki fikri secim döneminde verdiği milyonları hizmet döneminde neden vermediler çocuk para yok diye ağladı 5 yıl

      2
      1
  6. BAŞKAN HÜSEYİN AYAZ ZATEN İŞİ BİTİRMİŞ DURUMDA AMACI FARK ATMAK YASİNE BUNU YAZIN BİR KENARA YASİN İN YANINDA GÖZÜKÜP HATTA VE HATTA EVİNE YASİNİN RESMİNİ ASIP HÜSEYİN AYAZ A OY VERECEK ÇOKKK KİŞİ BİLİYORUM…))))) O NEDENLE SAADET PARTİSİ OYU 0/0 7 E DÜŞMÜŞKEN GELİP HÜSEYİN BAŞKANIN YANINDA DURMALARI ONLARIN İŞİNE YARAR BAŞKAN AYAZ MECLİS SAADET MANTIKLI SAADETLİLER İÇİN.

    1
    1
  7. Hüseyin Başkan eğer akp ile bağı yoksa kabul etmeli yada düşünmeli yoksa muhalefet parçalı oluyor Zafer mutlu ekseninde tek muhalefet olarak seçim kazanılır. Hüseyin Ayaz hertürlü kaybettirmeye oynuyor. Akp oyunu ciddi manada bölüyor kazanamayacağı bir seçimde iki tarafa da yara veriyor birinin seçmenini alıyor birinin de ana muhalefet olma payını zedeliyor. 20 bin seçmen tanımıyor bile yerel seçmende akp ciddi zarar verir ama yeterli olmaz

    1. Zafer mutlu kaybedeceğini biliyor algı yaratıyor kendisi ve ekibi mübarek günde yalan konuşuyor günaha giriyor 3 oy için
      Hüseyin ayaz % 40 geçmiş daha 2 gün önce kendi ağzından söyledin akp yede aynı yemi attın biz birinciyiz siz sonuncusunuz sizede söyledim böyle yalan konuşarak kazanamazsınız
      Kaybedeceksenizde onurunuzla kaybedin onursuzca değil

  8. Sayın Zafer Mutlu, Anıl Acurman adaylığı ile birlikte kazanması pek mümkün değil. Hüseyin AYAZ en güçlü aday gelip desteğini açıklayabilir. Zaten bunu gönülden yaparsa mecliste oyu alır ve orada birlikte çalışma imkanı doğar. Başkan yardımcısı vs bunlar konu olamaz. Herkes Başiskele için seçime giriyorsa demekki hizmet etmeye geliyor. Meclis hizmet edecekse Başkan ile uyum içinde olması zaten kolay olacak.

  9. Partilerden nefret eder hale geldik hiçbir çatıyı da bacayı da istemiyoruz. Hüseyin saadete geçerse oy moy yok

  10. Öncelikle ne Hüseyin AYAZ nede Zafer MUTLU ekiplerinde böyle bir görüşme olmadı. Bu husus Saadet PARTİSİ’nin bir görüşü belli ki. Ancak Zafer Bey, Hüseyin AYAZ’a desteğini açıklarsa konu görüşmelere açılır.

    Başkan Hüseyin AYAZ olacak, görünen köy kılavuz istemez. Destekleyen seçmenine gelince AKP meclisine AKP liler oy vermeyecekken Hüseyin AYAZ seçmeni hiç vermez. Burada seçmen SAADET PARTİSİ veya CHP meclisini seçecektir. Ancak burada Zafer MUTLU ve Anıl ACURMAN’ın Hüseyin AYAZ ile görüşmeleri ve Başkanlığında en güçlü desteği kim vereceğini belirtir ise…

  11. Hüseyin başkanımız 2 dönem başiskelete tek başına hizmet ettiği gibi bu dönemde de kazandığı zaman daha da güzel hizmetler edeceğinden eminiz.Güzel projelerle Kaldığımız yerden devam diyoruz.Başiskele HÜSEYİN AYAZ diyor ve özlemin bitmesine de az kaldı.

  12. Sayın mutlu ayaza destek olabilir mutlu geçen dönemki oyu alamaz ittifakla aldı mutlunun oyu şuna %\12 kesinlikle Hüseyin ayazı desteklemesi lazım bizde. Mecliste ona destek olalım

  13. Saadet %15 alacağı oy var Hüseyin ayaz ın %40 oyu var
    Zafer ile yasin birleşse Hüseyin ayaz ı deviremiyor, saadet partisi meclis üyeside yasin özlüye söylediği biz Hüseyin ayaz a kaybetmeye alışkınız sende hazır ol demesi boşuna değil.

  14. Zafer Mutlu ve Hüseyin Ayaz Birleşmesi kesinlikle olmalı ancak Başkan Hüseyin Ayaz olmalı, Saadet partisi Meclisi almalı. Hüseyin Ayazın 7 Yıldızlı kenti çok daha başarılı yöneteceğine gönülden inanıyorum.

    4
    1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit
Sıradaki Haber Davalık olmuşlardı! “Kaç paralık adam olduğunu da…”