Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de “Ayaz” hareketliliği! Saha ziyaretlerine başladı…

Yerel seçimlerde YRP Başiskele Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen AK Partili Hüseyin Ayaz, saha ziyaretlerine başladı. Sosyal medyadan elini ayağını çeken Ayaz, ziyaretlerini sosyal medyadan da paylaşıyor

Yerel seçimlerde YRP Başiskele

31 Mart 2024 günü yapılaması beklenen Yerel Seçimler öncesi Kocaeli’de siyaset hareketleniyor. Seçimlerde en çok merak edilen ilçelerin başını Başiskele çekiyor. Halihazırda AK Parti üyesi olan ve Başiskele Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı olan Hüseyin Ayaz’ın Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olacağı iddiası bir süredir konuşuluyor. 

İSTİŞARELERE BAŞLADI

Son genel seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Ayaz’ın yakın bir tarihte Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’la görüştüğü de iddialar arasında. Başiskele siyasetinin merak ettiği isim Hüseyin Ayaz ise bu gelişmelerin ışığında saha ziyaretlerine başladı. 

SOSYAL MEDYA’YA DÖNDÜ

Belediye Başkanlığını bıraktığından beri sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya Ayaz, başladığı saha ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşamaya başladı. Dün akşam saatlerinde Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlar ile bir araya gelen Ayaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ayaz söz konusu paylaşımda, “Vezirçiftliği Mahallesinde komşularımızla bir araya geldik. Sohbet ederek istişarelerde bulunduk. ‪Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.