Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de bugüne kadar kaç afiş indirildi?

Başiskele’de zaman zaman bir afiş krizi patlak veriyor. Adaya göre muamele yapıldığı iddia ediliyor. Peki işin aslı öyle mi?

Başiskele’de zaman zaman bir

Başiskele’de zaman zaman bir afiş krizi patlak veriyor. Adaya göre muamele yapıldığı iddia ediliyor. Dün de bir afiş krizi yaşandı. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın destekçileri, afişlerinin Başiskele Belediyesi tarafından indirildiğini iddia ederek belediyeyi suçladı.

KİMLERİN AFİŞLERİ SÖKÜLDÜ?

Peki Başiskele’de gerçekten adaya göre mi muamele var? Görünen o ki, adaya göre değil yasaya göre bir muamele söz konusu. Başiskele İlçe Seçim Kurulu, yasaklı ilan edilen alanlara asılmış 28 seçim afişinin sökülmesine karar verdi. Sökülen afişler arasında Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Saadet Partisinin adayı Zafer Mutlu, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın, CHP’nin adayı Anıl Acurman ve hatta HÜDAPAR ve Deva Partisi afişleri de yer alıyor.

İşte afişi kaldırılan partiler ve adaylar:

1- Yeşilyurt Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. üzeri Askeriye Çevre Tellerinde asılı bulunan, Bağımsız Türkiye Partisi afişi.

2- Serdar Mah. Selahattin Eyübi Caddesi ile Sınır Dere Caddesi Kesişiminde (Bankamatikler Yanı) asılı bulunan, Yeniden Refah Partisine ait afiş.

3- Sahil Mah. Millet Cad. Kasap Durağı Alt geçidi Menfez Korkuluğunda asılı bulunan, Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Hüseyin AYAZ’a ait afiş.

4- Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. Kartonsan Işıklarında asılı bulunan, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisine ait afişler.

5- Seymen Mahallesi D-130 Karayolu Seymen Tünel üstü taksi durağı karşısı olarak tabir edilen noktada trafik levhası demirlerinde asılı bulunan, Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Hüseyin AYAZ’a ait afiş.

6- Vezirçiftliği Mah. Ordulular sok. Girişinde asılı bulunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı M. Yasin ÖZLÜ’ye ait afiş.

7- Sepetlipınar Mah. Yeniköy Köprülü Kavşak Vatan Caddesi Kesişiminde asılı bulunan, Hür Dava partisi ve Yeniden Refah Partisine ait afişler.

8- Vezirçiftliği Mah. D-130 karayolu üzeri Yeşil cami yanı üst geçidinde asılı bulunan, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zafer MUTLU’ya ait afiş.

9- Yeşilyurt Mah. D-130 karayolu üzeri Yuvacık Köprülü Kavşak üst geçidinde asılı bulunan, Hürdava Partisine ait afiş.

10- Körfez Mah. D-130 karayolu üzeri Shell Benzinlik yanı üst geçitte asılı bulunan, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Zafer Partisi ve Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Hüseyin AYAZ’a ait afişler.

11- Seymen Mah. D-130 karayolu Tünel içinde asılı bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partiye ait afişler.

12- Mahmutpaşa Mah. D-130 karayolu üzeri Yeni İl Emniyet Müdürlüğü Üst geçidinde asılı bulunan Saadet Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Hürdava Partisine ait afişler.

13- Sahil Mah. D-130 karayolu üzeri Atatürk Caddesi üst geçidinde asılı bulunan, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Zafer Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisine ait afişler.

14- Serdar Mah. D-130 Karayolu Selahattin Eyyubi caddesi kesişiminde asılı bulunan Yeniden Refah Partisine ait afiş.

15- Karşıyaka Mah. D-130 karayolu üzeri üst geçidinde asılı bulunan, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Hürdava Partisine ait afişler.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Süreci en başından okuyalım;
    Akp değil miydi her yerde aynı şekilde benzer afişleri olduğu halde cadde ortasındaki afişe sözde kanun uygulatan ve kaldırtan. Ki hala kendilerinin afişleri çoğu yerde sokak ortasında duruyor.
    Bugün kamu alanından aldık dedikleri birkaç tane göstermelik afiş, hala birçok yerde afişler duruyor. Ve alınanların hiçbiri de parçalanmamış Ayaz ın afişleri gibi. Bunlar sadece şu an haksızlıklarına hak elbisesi giydirerek, haktan yana görünmeye ve ahlaksızca olan durumlarını haklıymış gibi sunmaya çalışıyorlar ve Ayaz tarafından acıtasyon yapıldığını iddia ediyorlar.
    Bunlara inanan da bunlarla aynı havayı soluyan, kendi arasında top çeviren tipler.
    Ayaz ın toplanan ama belediye garajı içinde paramparça edilmiş afişleri ortaya çıkınca dengeleri bozuldu iyice. Ayaz bunca şeye rağmen hala nezaket dilini devam ettiriyor. Gerçekten takdir edilesi bir tavır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tuncay Batı’nın il başkanlığına atanmasından
Sıradaki Haber MHP’de Gebze’ye atama yapıldı