Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskeleli çocuklar çok şanslı!

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirmek isteyen çocuklara bu yaz da ücretsiz yaz spor okulları imkânı sunmaya başladı.

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara

KAPILAR AÇILDI

Başkan M. Yasin Özlü öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete alınan Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki çocuklara ve gençlere katma değer katan Başiskele Belediyesi, bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Yaz Spor Okulları büyük bir heyecanla başladı. Başiskele’de ikamet eden 5-16 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenenBaşiskele Belediyesi Yaz Spor Okulları, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesinin ardından 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren kapılarını açtı.

EĞİTİMLER BAŞLADI

İlk derslerine giren Başiskele’nin şanslı çocukları uzman eğitmenler rehberliğinde 8 farklı spor branşında (Yüzme, karate, cimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve güreş)   eğitimlerine başladılar. Yüzmede ilk kulaçlarını, cimnastikte ilk taklalarını, basketbolda ilk turnikelerini, karatede ilk katalarını, satrançta ilk hamlelerini, güreşte ilk el enselerini, masa tenisinde ve voleybolda ilk servislerini yapan çocuklar istedikleri ve sevdikleri sporu yaz boyunca sürdürecek.

2796 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

Başiskele’de geleceğin teminatı çocukların beklentilerini karşılamak, kentte spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak amacıyla açılan spor okullarına bu yaz da yoğun ilgi oldu. Genc-i Âlâ internet sayfası https://genciala.basiskele.bel.tr üzerinden alınan başvurular sonrası 2796 öğrenci ücretsiz olarak Yaz Spor Okulları’nda eğitim alacak.

8 FARKLI BRANŞ VAR

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ve geleceğin yetenekli sporcularının da keşfedilmesini sağlayacak Başiskele Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 8 farklı spor branşında eğitimler verilmeye başlandı.

Spor okullarında yer alanbranşlar, yaş aralıkları ve eğitim yerleri şöyle:

BRANŞLAR  –  YAŞ GRUPLARI – EĞİTİM YERİ

Karate – 7-13 Yaş – Başiskele Belediyesi Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi

Yüzme – 5-16 Yaş – Başiskele Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu

Cimnastik – 4-7 Yaş   –   Başiskele İlçe Gençlik Spor Salonu

Satranç – 5-16 Yaş – Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi, Âlâ Mekan (Yeniköy Merkez Mah.), AltınkentGençhane, YeşilkentGençhane

Masa Tenisi – 8-13 Yaş – Başiskele İlçe Gençlik Spor Salonu

Basketbol  –  7-16 Yaş   –  Hacı Mustafa Özsoy Ortaokulu Spor Salonu, Başiskele İlçe                      Gençlik                    Spor Salonu

Voleybol  –   7-16 Yaş  – Hacı Mustafa Özsoy Ortaokulu Spor Salonu,    Başiskele İlçe                      Gençlik                    Spor Salonu

Güreş  –  8-13 Yaş     –  Başiskele Belediyesi Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu,
Sıradaki Haber Tam 9 takım izleyecek: Altın yumurtlayan Ferdi